Af Mads Degn - 10/05-17 08:54; Opdateret: 10/05-17 12:36

Brudgommen hviskede sin hustru i øret: Så begyndte tårerne at trilleBrudgommen hviskede sin hustru i øret: Så begyndte tårerne at trille

Smil, latter og kærlighed, der stråler ud af øjnene - bryllupsbilleder indkapsler som oftest alle aspekter af lykke og glæde hos nygifte par.

storybild

(Billede: Privatfoto: James Day Photography)

Der er dog enkelte tilfælde, hvor brudgommen og bruden lader deres følelser komme til udtryk på en lidt anden måde. Det oplevede fotografen James Day, da han fotograferede det nygifte par, Adrian og Roslyn. Efterfølgende har han beskrevet øjeblikket på sin Facebook-profil, hvilket har betydet tusindvis af likes og delinger. Med andre ord, så er det gået viralt.

Det skriver msn.com.

Til at begynde med bad James Day det nygifte par posere i bedste bryllupsstil foran en solnedgang. Men fotografen følte, at der lige manglede det sidste ''krydderi', før billederne kunne kaldes perfekte.

Han bad derfor parret om at stoppe med at posere og blot nyde den smukke solnedgang. Og samtidig stillede James Day Adrian et personligt spørgsmål.

'Jeg har et spørgsmål til dig, men jeg vil have, at du svarer Roslyn og ikke mig. Ud af en milliard mennesker på denne planet, har du besluttet dig at tilbringe resten af dit liv med Roslyn. Kan du fortælle hende, hvorfor?,' spurgte James Day.

Kommunikationsfejl kan gøre alvorlig skade på patienter
Kommunikationsfejl kan gøre alvorlig skade på patienter

Herefter viskede Adrian sin kone i øret. Hun blev så rørt over sin mands svar, at tårerne stille og roligt begyndte at trille ned ad kinderne. Et øjeblik, som James Day fik fanget med sit kamera.

Hospital overså brækket ryg og tvang patient på benene
Hospital overså brækket ryg og tvang patient på benene

På billedet ser Roselyn næsten ulykkelig trist ud, men det er langt fra tilfældet:

'I løbet af få øjeblikke kunne jeg se Roslyns øjne glimte, og så strømmede de mest smukke tårer ned ad hendes ansigt. Pludselig stod jeg selv og græd,' skriver James Day blandt andet i sit Facebook-opslag, som er blevet delt tæt på 60.000 gange og har fået mere end 250.000 likes.

LÆS OGSÅ: For første gang taler Pitt ud om skilsmissen fra Angelina: Derfor gik det galt

LÆS OGSÅ: Milena Penkowa er sigtet for brud på lægeregler

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter tre måneders pause: Viktor...
bt.dk
Wenger: Ikke min beslutning at stoppe...
bt.dk
Hvorfor dræbte han 10 uskyldige med...
bt.dk
Stor fitnesskæde lukker flere centre
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx