Af - 10/10-15 16:30

Mor tjekkede Facebook mens sønnen druknede i haven: Her er hendes strafMor tjekkede Facebook mens sønnen druknede i haven: Her er hendes straf

En britisk kvinde var på Facebook, da hendes toårige søn druknede i fiskedam.

Bildstrecke im Grossformat »

Joshua Barnett blev kun to år.

Han mistede livet den 17. marts sidste år, hvor han faldt i familiens lille fiskedam og druknede. Imens sad hans mor, 31-årige Claire Barnett, inden for og gloede på sin telefon. Da det gik op for hende, hvad der var sket, forsøgte hun at genoplive sin søn, men uden held.

Hendes store fokus på Facebook i stedet for sønnen betød, at hun fik en ordentlig røffel i retten i Hull, England, hvor dommeren kaldte hende en dårlig forælder og idømte hende fem års fængsel.

- Din søn døde på grund af din uopmærksomme handling, lød det ifølge Metro fra dommer Jeremy Richardson.

- Du skal leve med det faktum resten af dit liv. At en forælder kan gøre, som du gentagne gange har gjort. Du var konsekvent en dårlig forælder.

- Jeg stoler på, at du aldrig vil have samvær med et barn igen uden opsyn. Hvis du får flere børn, vil de med stor sandsynlighed blive tvangsfjernet, tordnede dommeren.

Claire Barnett, der har fire børn, erkendte sig skyldig i fire tilfælde af grov forsømmelighed. Hun har også tidligere ladet nu afdøde Joshua og et andet barn lege på vejen. Her valgte naboerne at tilkalde de sociale myndigheder, efter børnene nær blev ramt af en bil.

LÆS OGSÅ: Mand kørte bevidst andefamilie over - nu får han sin straf

LÆS OGSÅ: 11-årig dansk dreng obduceret: Slog hovedet og faldt i vandet uden vest

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
Uhyggelige nye oplysninger:...
bt.dk
Drama i København: Mand tæt på at...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx