Af - 12/10-16 10:49

3 ting der er FORBUDT i alle Disney-film3 ting der er FORBUDT i alle Disney-film

De fleste af os er vokset op med Disney, og mange af os har specielle øjeblikke, vi aldrig glemmer fra de fantasifulde film. Men kender du Disneys tre gyldne regler for indholdet af filmene?

Bildstrecke im Grossformat »

Danskerne har taget stilling til, hvilke skurke der er slemmest.

Selvom Disney har ry for udelukkende at lave familievenlig underholdning, har selskabet i tidens løb produceret film med sørgeligt og voldsomt indhold - det ved man, hvis man har set Bambi, Toy Story og Løvernes Konge.

Men ifølge instruktøren David Lowery, der står bag den seneste eventyriske Disney-film Peter og Dragen, er der grænser for, hvor voldsomt indholdet må være, hvis Walt Disneys navn skal præge plakaten. Det skriver Mental Floss.

Liste: Her er danskernes yndlings Disney-film
Liste: Her er danskernes yndlings Disney-film

Der findes nemlig tre områder, der ikke må portrætteres i filmene, og de er nedskrevet sort på hvidt, når man som filmskaber indgår samarbejde med verdens største mediekoncern

- Når du skriver kontrakt med Disney står der, at filmen ikke må indeholde halshugninger, spidninger eller rygning. De har bogstaveligt talt de tre ord i kontrakten, under ting man ikke må, fortalte David Lowery til Ain’t It Cool News.

De tre gyldne regler har ikke altid eksisteret, og flere af dem er i tidens løb blevet overtrådt på lærredet.

Det skete eksempelvis i Pinocchio fra 1940, hvor den langnæsede drengedukke røg på en cigar til han var rød i hovedet, og igen i 1989, da skurken Ursula blev spiddet i filmen Den Lille Havfrue.


LÆS OGSÅ: Disney bekræfter: 'Mulan' vender tilbage som spillefilm

LÆS OGSÅ: Disney bekræfter: Løvernes Konge bliver genindspillet

LÆS OGSÅ: Denne Disney-skurk synes danskerne er ondest

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx