Af - 24/06-17 19:30; Opdateret: 24/06-17 19:58

Julie løb en lang tur i shorts: Det skulle hun aldrig have gjortJulie løb en lang tur i shorts: Det skulle hun aldrig have gjort

En britisk kvinde blev forbrændt voldsomt på benene, efter hun for nylig deltog i et langdistanceløb.

Bildstrecke im Grossformat »

I GALLERIET HEROVER: 12 sommerglade mennesker, der nok skulle have holdt lidt igen med solen.

En britisk kvinde har fået alvorlige forbrændinger på benene, efter hun for nylig løb en lang tur iført shorts.

34-årige Julie Nisbet er mor til to og langdistanceløber i sin fritid. Hun deltog for nylig i løbet ‘The Wall’, der strækker sig over 111 kilometer fra kyst til kyst i det nordlige England, men da hun efter 21 timer var færdig, begyndte hun at få smerter i benene.

Ikke på grund af løbeturen, men simpelthen fordi, de var blevet forbrændt i solen. Julie Nisbet bemærkede, at hun havde fået små, væskende vabler fyldt med pus på sine ben, så hun dækkede dem ind i bandage.

Skift solcreme i løbet af sommeren og undgå hudallergi
Skift solcreme i løbet af sommeren og undgå hudallergi

Det gjorde dog bare problemet værre, så hun tog på hospitalet. På dette tidspunkt var de ‘små vabler’ nu vokset sig til kæmpestore orange bylder.- Jeg havde solcreme på i starten af løbet, men jeg smurte ikke mere på. Sved og vand havde stort set fjernet det, jeg havde bag på mine ben, forklarer Julie Nisbet over for Daily Mail.

Hun siger, at temperaturen under løbet var helt oppe omkring 30 grader.

Stor test: Hold dig fra disse solcremer - kan være farlige
Stor test: Hold dig fra disse solcremer - kan være farlige

Der er nu gået en uge, og Julie Nisbet er stadig i store smerter. Men hun holder humøret højt og har endda overskud til at joke med det på Twitter, hvor hun har holdt sine følgere opdateret på den grimme solskoldning.

‘Når den næste omgang orange pus er blevet drænet fra mine ben, vil jeg nok tabe mig to kilo,’ skriver hun blandt andet og bruger hashtags som #idiot og #sad (trist, red.).

Hun tager det også med oprejst pande, at de store vabler sandsynligvis bliver til ar, når hendes hud er færdig med at hele igen.

‘Det her er ikke Jordens undergang. Det er bare ar. Jeg er sikker på, jeg nok skal komme til at løbe igen,’ skriver hun i et opslag.

Ny undersøgelse: Danskerne bruger solcremen forkert
Ny undersøgelse: Danskerne bruger solcremen forkert

Sådan så Julie Nisbets ben ud umiddelbart efter løbet. Det var før, de små vorter voksede sig til enorme bylder:


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx