Af Simone Augusta Lundt - 06/06-17 22:10

Verdenskendt journalist undskylder sin opførsel efter terrorangrebVerdenskendt journalist undskylder sin opførsel efter terrorangreb

- Jeg tog fejl, indrømmer han.

storybild

Terror under Ariana Grande koncert i Manchester den 23 Maj. (Billede: Scanpix/PAUL ELLIS)

Piers Morgan, der er vært på programmet 'Good Morning Britain', kritiserede sangeren Ariana Grande offentligt på Twitter. Søndag aften kommer han nu med en undskyldning og skriver, at han tog fejl af den 23-årige sangerinde.

Kritikken gik på, at han syntes, Ariana Grande skulle have blevet i England efter terrorangrebet i Manchester. Sangerinden tog nemlig et fly til USA bagefter, i stedet for at besøge de mange mennesker, som var kommet til skade under koncerten, det skriver Mirror.

Det skrev han, efter at sangerinden Katy Perry hyldede den engelske dronning på sin Twitter-profil. Dronningen var nemlig taget ud til de sårede Ariana Grande-fans, som lå på hospitalet.

Med det samme skrev TV-værten Piers Morgan, at det kunne have været godt, hvis Ariana Grande også havde gjort som dronningen. Han mente nemlig, at Ariana Grande ligeledes skulle have besøgt sine fans, mens de lå på hospitalet.Foto: POOL

Men nu tager han ordene tilbage, eftersom Ariana Grande igen er i England og har besøgt sine sårede fans på hospitalet og har afholdt en støtte-koncert, hvor flere kendte musikere inklusiv hende selv optrådte søndag aften.

Verdensstjerne begik pinlig fejl under Manchester-støttekoncert
Verdensstjerne begik pinlig fejl under Manchester-støttekoncert


'Jeg fejlbedømte dig, Ariana Grande, og jeg undskylder. Du er en beundringsværdig ung kvinde, det her en storslået aften. Respekt.' Det skrev Piers Morgan på Twitter søndag aften.

Det er blot et af de mange Tweets, som Piers Morgan har skrevet.


Det er dog ikke alle, som godtager undskyldningen. Flere brugere på Twitter skriver tilbage til ham på opslaget, at han har mobbet den unge pige på nettet. Brugeren Gareth Morris kritiserer en anden for at skrive 'Godt gået Piers', fordi han undskylder sin opførsel. Gareth Moris skriver 'For hvad? Mobbe en ung pige, som lige havde været igennem den mest traumatiserende oplevelse i sit liv?'.

Ariana Grande til Manchester-fans: Tak for at være stærke
Ariana Grande til Manchester-fans: Tak for at være stærke


John Porter skriver blandt andet 'Dine ord er lige så hule som dit hjerte.'

50.000 indleder Manchester-mindekoncert med et minuts stilhed
50.000 indleder Manchester-mindekoncert med et minuts stilhed


Pop-stjernen Ariana Grande har også lagt billeder op, hvor hun besøger sine fans. Det har fået over fem millioner likes på det sociale medie Instagram, imens hendes andre billeder har fået omkring en til to millioner likes.

10-årig pige kvæstet under Manchester-terror - så fik hun en overraskelse hun sent vil glemme
10-årig pige kvæstet under Manchester-terror - så fik hun en overraskelse hun sent vil glemme

i love you

Et opslag delt af Ariana Grande (@arianagrande) den


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx