Af Niels Pedersen - 22/01-18 08:43

June fløj på businessclass: Da stewardessen bøjede sig over hende, blev hun chokeret - og rasende  June fløj på businessclass: Da stewardessen bøjede sig over hende, blev hun chokeret - og rasende

 

storybild

AirAsias topchef Tony Fernandes sammen med nogle af flyselskabets stewardesser. (Billede: AFP)

En newzealandsk kvinde har angiveligt taget usædvanlige metoder i brug for at gør op med flere 'stødende' episoder, hun har oplevet under flyvninger med det malaysiske luftfartsselskab AirAsia.

Det er ikke lange ventetider, dårlig service eller for dyre priser, men stewardessernes uniformer, June Robertson er utilfreds med. Hun mener således, at de er alt for små og afslørende. Derfor skrev hun angiveligt en klage - ikke direkte til AirAsia - men til den malaysiske senator Hanafi Mamat, som selv er modstander af stewardessernes nuværende uniformer.

Det skriver News.com.au.

'Jeg føler mig meget stødt over de ekstremt korte nederdele, de kvindelige stewardesser bærer hos AirAsia,' skriver June Robertson i brevet til den malaysiske senator.

AirAsias topchef Tony Fernandes sammen med nogle af flyselskabets stewardesser. (Billede: AFP)

Hun beskriver sig selv som en midaldrende businesskvinde fra New Zealands hovedstad Wellington, der rejser til Malaysia to gange om året og har gjort det de sidste ti års tid. Men under sin seneste tur til landet, oplevede hun noget chokerende efter at være landet i Kuala Lumpur.

'En af AirAsia-kvinderne bøjede sig forover i supermarkedet i KLIA (Kuala Lumpurs internationale Lufthavn, red.), og jeg kunne se hendes undertøj. Skrækkeligt,' skriver June Robertson i brevet, som Hanafi Mamat har delt på Facebook.

June Robertsons brev til den malaysiske senator.

Det er angiveligt ikke første gang, den newzealandske kvinde har følt sig stødt over AirAsias stewardessers påklædning.

'På et AirAsia-fly fra Auckland til KL (Kuala Lumpur, red.) i oktober 2017 havde kvinden, der servicerede os på premium business-sæderne sin jakke åben, og jeg kunne se toppen af hendes bryster. Jeg protesterede og bad hende lukke sin jakke, da hun bøjede sig ind over os,' skriver hun.

June Robertson afslutter brevet med at påpege, at kvinderne i Malaysia - i modsætning til AirAsias stewardesser - 'ikke klæder sig som prostituerede', og at befolkningen i det sydøstasiatiske land opfører sig meget respektfuldt.

Brevet - hvis ægthed ikke er blevet bekræftet - kommer ganske belejligt for Hanafi Mamat, idet han så sent som for en måned siden foreslog, at personalet på alle malaysiske flyselskaber skal bære sharia-venlige uniformer for ikke at give turisterne et forkert indtryk af landet. Ifølge senatoren kan AirAsias uniformer derimod 'opildne passagererne'.

AirAsias talskvinde fortæller til Daily Mail Australia, at flyselskabet 'ikke er i stand til at kommentere' sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
Hareide-kriger skadet før VM: Det,...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Stewardesse faldt ud af fly og døde
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx