Af - 18/08-15 07:27

Hun havde få ønsker til datterens kage - det kunne ikke gå mere galtHun havde få ønsker til datterens kage - det kunne ikke gå mere galt

Det kan give nogle spøjse resultater, når telefonen driller.

Der er ikke langt fra 'blond' til 'blind' - hverken på dansk eller engelsk. Det måtte en stakkels mor fra Lanarkshire, Skotland, sande, da hun ville glæde sin datter med en særlig fødselsdagskage.

På toppen ville den velmenende mor bestille en 'blond girl' - altså en blondine - men telefonens autocorrect ændrede 'blond' til 'blind', og resultatet kan du se i toppen af artiklen.

- Min mor bestilte en kage til mine søster og bad om en blondine på toppen af kagen, men den ændrede det til 'blind', og her er, hvad vi fik, skriver den 21-årige fødselars søster Emily på Twitter.

Tillykke! 40 billeder af en grotesk lækker 40-årig
Tillykke! 40 billeder af en grotesk lækker 40-årig

Billedet er gået viralt med 13.500 delinger, mens 21.000 har foretrukket billedet. Til Daily Record uddyber den 17-årige Emily.

- Da vi fik kagen fredag, kaldte mor os ind og spurgte os, om vi kunne finde fejlen. Vi var lidt forvirrede over, at der sad en blind pige på toppen, men så fortalte mor os om fejlen med autocorrect, siger Emily.

Ad! Fandt rotte bagt ind i fødselsdagskage
Ad! Fandt rotte bagt ind i fødselsdagskage

Hun understreger, at familien overvejede at fjerne den blinde pige fra kagen, da nogle måske kunne blive stødt af fejlen, men de valgte i stedet bare at grine af det. Og det var en god idé, hvis man bedømmer ud fra reaktionerne på Twitter.

- Det gik helt amok, da jeg lagde kagen på Twitter. Jeg vågnede op og kunne ikke tro, hvor mange gange billedet var blevet delt, siger hun.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx