Af Bo Poulsen - 23/04-18 20:55

Øjenvidne til massepåkørsel af fodgængere i Toronto: 'Det så ud til, at den kørte ret bevidst efter fodgængerne'Øjenvidne til massepåkørsel af fodgængere i Toronto: 'Det så ud til, at den kørte ret bevidst efter fodgængerne'

En lastbil er ifølge AFP kørt ind i en gruppe fodgængere i den canadiske storby Toronto.

storybild

Google Maps.

Politiet omtaler på Twitter 8-10 tilskadekomne, skriver Reuters.

Det amerikanske nyhedsmedie CNN har bragt følgende oversigtsbillede fra stedet, der skulle ligge mellem Yonge Street og Finch Avenue.

Ifølge CNN kender man dog ikke omfanget af skaderne.

Det canadiske nyhedsmedie CBC skriver, at politiet har anholdt chaufføren, der angiveligt flygtede fra stedet, efter han havde ramt flere fodgængere på fortovet. Der er i skrivende stund tale om en meget kaotisk situation i Toronto, hvor der kommer mange forskellige meldinger. Ifølge ambulancetjenesten, som CBC også har været i kontakt med, skulle antallet af tilskadekomne være tættere på fem end de 8-10 stykker, som politiet omtaler på Twitter.

Britiske Sky News har talt med et øjenvidne til dele af episoden. Henri Miller forklarer, at han havde åbent vindue i sin lejlighed, hvor han befandt sig i. Han gik hen til sin altandør, da han kunne høre, at flere biler dyttede ude foran.

»Situationen her er ret sindssyg lige nu. Jeg så en hvid varevogn, der kørte med mellem 100-110 kilometer i timen ned ad gaden. Det så ud til, at den kørte ret bevidst efter fodgængerne,« siger han.

Han kunne se, at varevognen havde påkørt en dame, der fik hjælp af andre på stedet.

Opdateres..

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Royal Run er i gang: Kan du spotte...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx