Af - 08/03-17 13:20

20-årige Julias krop vækker opsigt: ’Alle har en mening om, hvordan jeg ser ud’20-årige Julias krop vækker opsigt: ’Alle har en mening om, hvordan jeg ser ud’

Julia Vins har overarme, der vil gøre mange mænd misundelige.

storybild

Den 20-årige russer er styrkeløfter, og det kan man tydeligt se på hendes krop. Den er bygget op til at løfte rigtigt tunge ting.

Og i virkeligheden kun over få år. Hun begyndte med styrketræning, da hun var 15 år. Allerede to år senere stillede hun op ved VM og vandt guld.

- Folk kender mig som ’muskel-Barbie'. Jeg kan godt lide sammenligningen. Jeg har de her store flotte øjne, og jeg bruger makeup, men samtidig er jeg stærk. Og jeg vil bare være så stor som muligt, har hun tidligere sagt i et interview til Daily Mail.


I hjembyen Engels deler den unge russiske kvinde vandene.

- Alle har en mening om, hvordan jeg ser ud. Enten respekterer de mit arbejde eller skælder mig ud for at være en muskelpige. Men for at være helt ærlig: De fyre, der udtrykker sig negativt om mig, er bare jaloux, har det lydt fra Julia Vin.

Only 10 days before the end of the year What goals have you achieved this year? #primevallabs

Et opslag delt af Julia Vins | Muscle Barbie (@julia_vins) den


Der da også er ganske populær på sociale medier.

Hun har lige over 445.000 følgere på Instagram, der alle kan få et indblik i hendes træning. Og musklernes svulmen. Og hun er blevet et forbillede for mange kvinder. Der stiller hende mange spørgsmål. Om de fleste af den har hun netop svaret i et Instagram-opslag, hvor hun opremser en masse fakta om sig selv.

Only 10 days before the end of the year What goals have you achieved this year? #primevallabs

Et opslag delt af Julia Vins | Muscle Barbie (@julia_vins) den


- Jeg er 20 år. Jeg er 165 cm høj. Jeg vejer 65 kg. Biceps er 41 cm. Bedste squat er 235 kg. Bedste bænkpres er 140 kg. Bedste dødløft er 190 kg. Fem træninger om ugen. Spiser 3.000 kalorier om dagen, skriver Julia Vin og slår fast:

- Jeg er ikke bodybuilder, jeg er styrkeløfter.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand død i brand
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx