Af Niels Pedersen - 23/10-17 16:44

Kvinde stiller sig tæt på perronens kant: Kort efter få hun sit livs chok  Kvinde stiller sig tæt på perronens kant: Kort efter få hun sit livs chok

Det er alle togpassagerers mareridt.

Metro-skub

En kvindelig jernbanearbejder fra Hong Kong blev udsat for det, der er alle pendleres værste mareridt, da en mand fuldstændig umotiveret skubber hende ud på skinnerne. Nu går de skræmmende overvågningsbilleder verden rundt.

Billederne viser, hvordan kvinden går langs perronens kant og stopper op for at tale med en kollega på den anden side af skinnerne. Bagfra nærmer en mand sig stille og roligt, men da han når op på siden af kvinden, skubber han hende pludselig og tilsyneladende helt uden motiv ud på skinnerne. Derefter kigger han ned på det uskyldige offer for sin meningsløse ugerning - og fortsætter som om intet er hændt.

LÆS OGSÅ: To ambulancer i alvorlige trafikuheld: Dødeligt syg patient faldt af båre

I slutningen af videoen bliver nogle pendlere opmærksomme på det vanvittige optrin og kommer kvinden til hjælp.

Ifølge South China Morning Post blev den den 56-årige gerningsmand, som ikke er navngivet, kort efter anholdt tæt på metrostationen. Kvinden slap billigt fra det vanvittige og umotiverede skub. Det 59-årige offer pådrog sig skader på kæben, men nåede heldigvis at komme væk fra sporene, før der kom et tog buldrende.

Politiet efterforsker stadig overfaldet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

30 millioners forskel: Her er de...
bt.dk
Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx