Af - 04/12-15 08:56

TV: Ægtepar der stod bag massakre havde massive våbenlagreTV: Ægtepar der stod bag massakre havde massive våbenlagre

Det formode ægtepar der stod bag nedslagtningen af 14 mennesker til en julefrokost havde så massivt våbenlager at politiet frygtede andre mulige angreb

Motivet bag det forfærdelige skoleskyderi i San Bernadino i USA er endnu ikke afklaret. Derfor vil præsident Barack Obama heller ikke udelukke at der kan være tale om terrorisme.

Flere amerikanske medier samt det velinformerede Associated Press, skriver også at den formodede massemorder Syed Farook havde været i kontakt med "kendte islamiske ekstremister" på de sociale medier.

Mistænkt par bag skyderi efterlod baby hos bedstemor
Mistænkt par bag skyderi efterlod baby hos bedstemor

Tragedien indtraf onsdag da Farook og hans hustru pløjede 14 mennesker ned til en julefrokost. En julefrokost som Farook selv havde deltaget i sammen med sine kolleger.

TV: To døde mistænkte i amerikansk skyderi er identificeret
TV: To døde mistænkte i amerikansk skyderi er identificeret

Farook forlod dog festen, og da han vendte tilbage med sin hustru var de begge svært bevæbnede og iklædt militærudstyr. Politiet er derfor sikre på at likvideringen af de 14 mennesker har været planlagt, hvilket efterfølgende våbenfund også kan tyde på.

Politichefen fortæller, at de fandt våben, ammunition og rørbomber, hjemme hos parret i en mængde der var skræmmende og som kunne indikere at flere angreb var under opsejling

Op mod 14 er døde ved skyderi i Californien
Op mod 14 er døde ved skyderi i Californien

Du kan se fundet af det massive våbenlaget i klippet øverst i artiklen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx