Af - 14/07-16 10:43; Opdateret: 14/07-16 11:17

Hårrejsende billede: Er det her en død mands sjæl?Hårrejsende billede: Er det her en død mands sjæl?

Et uhyggeligt billede skaber forundring på internettet efter en ulykke, hvor en motorcyklist døde.

storybild

Engang imellem dukker der billeder op, som bare er svære at forklare med almindelig fornuft. Vi taler om spøgelsesbilleder, den afskyelige snemand, UFOer og alt derimellem.

I disse dage forsøger Internettet at finde en naturlig eller overnaturlig forklaring på et billede, der blev taget efter et alvorligt motorcykeluheld i den amerikanske stat Kentucky tirsdag 17.30 lokal tid. Her forulykkede en motorcyklist og kom så alvorligt til skade, at han senere blev erklæret død på hospitalet. Det skriver Fox2Now.

Optrinnet, hvor ambulancefolkene forsøger at redde til uheldige motorcyklist blev fotograferet af Saul Vazquez, der efterfølgende lagde billedet på Facebook med ordene:

“Jeg tog dette billede for få minutter siden fra min bil. Det var en ulykke mellem Campton og Stanton. Zoom ind og læg mærke til skyggen lige over betjentens har. Det eneste jeg siger er, at jeg håber, at alle de involverede er okay”.

Og hvis man kigger godt efter, kan man se en menneskelignende tåge svæve over ulykkesstedet - nærmest som på film, hvor den menneskelige sjæl forlader kroppen.

Spørgsmålet er så bare, om tågen er en form for optisk illusion, en fedtplet på linsen, redigeret ind, en lys træstamme - eller er det faktisk et spøgelse?

Bedøm selv:

Vi får nok aldrig svaret, men uanset hvad, er det noget som folk går ekstremt meget op i.

Billedet er nemlig blevet delt 6.000 gange siden tirsdag.

LÆS OGSÅ: Mand finder uhyggeligt billede på sin nye iPhone

LÆS OGSÅ: Mystisk video får nettet til at gyse

LÆS OGSÅ: Mand tog billede på kirkegård: Han gøs, da han kiggede nærmere på det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx