Af - 04/04-15 11:48; Opdateret: 04/04-15 12:24

25 års fængsel til pædofil - gennemtævet af ofrets far25 års fængsel til pædofil - gennemtævet af ofrets far

En amerikansk far tog sagen i egen hånd, inden han tilkaldte politiet, efter han opdagede, at hans 11-årige søn blev misbrugt af en voksen mand.

storybild

Raymond Frolander var godt medtaget, efter hans offers far opdagede, hvad der var foregået. Til højre ses han på et nyere politifoto. (Billede: Politifoto/Daytona Beach Police)

En 19-årig amerikansk mand er blevet idømt 25 års fængsel, efter han har misbrugt en 11-årig dreng seksuelt. Og så har han fået en omgang prygl, som han næppe vil glemme foreløbigt.

‘Mørke hævnere’ lokker 45-årig pædofil i sex-fælde
‘Mørke hævnere’ lokker 45-årig pædofil i sex-fælde

Da dengang 18-årige Raymond Frolander blev anholdt for sin forbrydelse i sommer, fandt politiet ham bevidstløs i en sø af sit eget blod. Den 11-årige drengs far havde nemlig opdaget ugerningen og taget sagen i egen hånd - ved at gennemtæve den 18-årige misbruger. Faren tilkaldte derefter selv politiet.

- Jeg er lige kommet ind og har opdaget en voksen mand mishandle mit barn seksuelt, og jeg har ham her i en blodig pøl for jer lige nu, sagde faren, da han ringede til alarmcentralen, inden han tilføjede:

Pædofile slipper med 3 år for voldtægt af børn
Pædofile slipper med 3 år for voldtægt af børn

- Send en ambulance - han kommer til at få brug for en.

Ifølge Independent fortalte den 11-årige dreng efterfølgende, at han havde leget med nogle venner hjemme hos sig selv. Da vennerne var gået, begyndte Raymond Frolander at misbruge ham.

Drengen fortalte desuden, at overgrebet ikke var et enkeltstående tilfælde - det havde stået på jævnligt, siden han var otte år gammel, og flere gange var han blevet tvunget til at have sex med Raymond Frolander - som ‘næsten var som et medlem af familien,’ som politichef i Daytona Beach, Mike Chitwood, formulerer det.

Snedig far snød pædofil på Facebook: Ville have fingrene i hans datter
Snedig far snød pædofil på Facebook: Ville have fingrene i hans datter

Drengens far, hvis identitet ikke er offentliggjort, er ikke blevet sigtet for angrebet, idet han ifølge politiet blot ‘agerede som en far’. Politichefen ser ingen problemer med hans gerninger.

- Ikke som politichef, og ikke som en far, udtaler han.

Mand havde sex med sin søns 15-årige kammerat
Mand havde sex med sin søns 15-årige kammerat

Strafferammen for den slags pædofili i Florida, hvor sagen har fundet sted, er fængsel på livstid. Frolander har imidlertid indgået en aftale, der gør, at han slipper med de 25 år.

- I de næste 25 år kommer han til at lære, hvorfor jeg lod ham leve, sagde den 11-årige drengs far efter dommen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx