Af - 27/06-17 10:04

Rebecca forsvandt fra krydstogtskib for seks år siden: Notat afslører nye detaljer om den sidste natRebecca forsvandt fra krydstogtskib for seks år siden: Notat afslører nye detaljer om den sidste nat

Rebecca Coriam forsvandt fra krydstogtskibet 'Disney Wonder' i 2011, hvor hun arbejdede. Politinotater fortæller nu en vild historie.

storybild

Politinotaterne er blevet sendt til Rebecca Coriams forældre af 'UK's Foreign and Commonwealth Office' og kommer fra en af de ledende efterforskere. I dem står, at den 24 årige kvinde var involveret i en 'kærlighedstrekant', hvor hun havde sex med sin kvindelige partner og hendes mandlige kæreste.

Notaterne stammer fra afhøringer af den kvindelige partner og en mand, det skriver Liverpool Echo.

Isabelle raser: - Min voldtægtsmand gik fri
Isabelle raser: - Min voldtægtsmand gik fri

Den 24 årige engelske kvinde fra Liverpool studerede, men arbejde på skibet, hvor hun forsvandt nær Puerto Vallarta i mexicansk hav. Hendes forældre, engelske politikere og private detektiver tror allesammen, at hun er blevet dræbt på skibet.

Disney mener, at hun er blevet fanget af en bølge, der har ramt dækket og trukket hende under vandet. De fandt nemlig et par klipklappere på dækket, som de mener tilhører den unge kvinde. Hendes forældre tror dog ikke på den forklaring, og deres privatdetektiver har udtalt, at det ikke er kvindens klipklappere, fordi der var en andens navn og kahyt skrevet på siden af dem.

Tør du? Titanic skal sejle igen
Tør du? Titanic skal sejle igen

Ifølge Echo står der i politiets noter, at Rebecca Coriam var kærester med en kvinde, som også var kærester med en mand.
Den kvindelige kæreste gik for at hente øl, da hun kom tilbage snakkede Rebecca Coriam med kvindens mandlige kæreste. De endte alle tre med at have sex.

Den mandlige kæreste blev også afhørt, og ifølge notaterne havde han en meget afslappet attitude, lavede jokes og grinte. Så meget, at politiet var nødt til at give ham en advarsel.

Flere krydstogtpassagerer kommer til København næste år
Flere krydstogtpassagerer kommer til København næste år

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx