Af - 16/03-14 22:24; Opdateret: 16/03-14 23:01

Vilde billeder: Udpint rottweiler fik livet tilbageVilde billeder: Udpint rottweiler fik livet tilbage

Alle på dyreinternatet i Taiwan havde givet op, når det kom til rottweileren Tiny, men så kom Sean McCormack...

Bildstrecke im Grossformat »

Rottweileren Tiny havde dårligt nok pels nok til at kunne blive kaldt for en sæk lopper. Efterladt på dødens rand og ville rottweiler-hannen være død i dag, hvis ikke engelske Sean McCormack havde villet det anderledes.

Det skriver Daily Mail.

Den 46-årige brite Sean McCormack har de sidste 15 år boet i Taiwan, hvor han er primus motor bag et dyrehjem, der hedder 'The Sanctuary'.

Først troede han, at Tiny var af racen Mastiff, men efterhånden som ham kom til hægterne stod det klart for Sean, at der var tale om en rottweiler. Ikke en mastiff.

Forgiftet hund blev reddet af en flaske vodka
Forgiftet hund blev reddet af en flaske vodka

Tiny fik tilnavnet 'Rottie', der både var et ordspil på hans race og hans udseende med den heftige hudbetændelse, der plagede ham i starten.

Nøglen til Tinys helbredelse var trygge rammer og en sund diæt af rå mad, beretter redningsmanden Sean.

- Vi vidste, vi kunne kurere ham, men vi er forbløffede over, hvilken fantastisk hund, der gemte sig under al den sygdom og depression, der red ham som en mare, da vi først fik ham ind, siger Sean McCormack til Daily Mail.

Hornet i bund: Hund gad ikke vente længere på sin ejer
Hornet i bund: Hund gad ikke vente længere på sin ejer

Og som om den store rejse ud af dødens kløer ikke var nok, så vandt rottweileren Tiny også i begyndelsen af marts prisen for den største transformation i en konkurrence udstukket af det engelske dyreværn, RSPCA.

- Vi er fuldstændig overvældede over, at Tiny løb med titlen som Grand Champion of Ruffs 2014, og jeg håber, at det giver stof til eftertanke for de organisationer, der mener, at man skal aflive dyr for at gøre en ende på deres lidelser, siger redningsmanden Sean McCormack til Daily Mail.

Konkurrencen blev afgjort på baggrund af facebook-likes, og i den forbindelse har mere end 300.000 mennesker været inde for at give deres stemme til rottweileren Tiny.

Bulldogen 'Thor' var lam i bagbenene og efterladt til at dø i vejkanten i Mexico
Bulldogen 'Thor' var lam i bagbenene og efterladt til at dø i vejkanten i Mexico

Nøjagtig, hvor lang tid Tinys store forvandling tog, melder historien ikke noget om.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx