Af Sebastian Kirk - 02/04-18 19:33

Derfor tilbeder tusindvis af japanere tissemanden hvert årDerfor tilbeder tusindvis af japanere tissemanden hvert år

I går blev den årlige penis-festival Kanamara Matsuri markeret i Kawasaki i Japan.

storybild

En godt to meter høj lyserød penis bliver hvert år trukket gennem gaderne i Kawasaki, Japan til den årlige penis-festival Kanamara Matsuri. (Billede: Christopher Jue)

Mens danskerne og resten af den kristne verden i går fejrede påske, var det en noget anderledes højtid, der blev markeret i Japan.

Således var titusindvis af japanere og turister draget mod byen Kawasaki for at fejre det mandlige kønsorgan i anledningen af den årlige fallos-festival Kanamara Matsuri.

Her kunne man blandt andet købe penis-formede stearinlys i alle regnbuens farver, penis-formede slikkepinde samt penis-inspirerede hatte, masker og andet. Derudover blev en godt to meter høj lyserød penis båret gennem byen.

(Billede: Christopher Jue)

(Billede: BEHROUZ MEHRI)

Festivalen har været afholdt siden 1969, men historien bag går mange år tilbage. Legenden fortæller, at en skarptandet dæmon blev forelsket i en ung pige. Grundet jalousi gemte den sig i hendes vagina, hvorfra den bed penissen af alle mænd, hun var sammen med.

En smed fremstillede derfor en stål-fallos, som dæmonen knækkede sine tænder på, og det førte (angiveligt) til opførelsen af det penis-formede Kanamara-skrin i byen.

Historisk har skrinet været populært blandt prostituerede, som bad til det for at undgå kønssygdomme. Siden er det blevet omdrejningspunktet for en munter festival, der tiltrækker tusindvis af turister og indsamler penge til forskning i HIV.

(Billede: Christopher Jue)

(Billede: Christopher Jue)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Verdensstjerne i København: 'Jeg...
bt.dk
DR har delt X Factor-seernes data med...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx