Af Mads Brandsen - 31/01-18 16:05

Amerikansk familiefar legede på stranden - blev begravet levende i sammenstyrtet tunnel Amerikansk familiefar legede på stranden - blev begravet levende i sammenstyrtet tunnel

Han var afsted med netop familien.

storybild

(Billede: GoFundMe)

Hvad, der egentlig bare var leg på en strand i den amerikanske delstat Florida, var søndag nær ved at koste en turist livet på stedet.

Den 35-årige personlige træner Lee Goggin var på ferie med sin familie på Crescent Beach, der ligger syd for Jacksonville på Floridas østkyst, da han besluttede sig for at grave en tunnel i sandet søndag. Mens han gravede, optog hans søster, Rachel Burt, en video. Pludselig kollapsede tunnellen, skriver den lokale avis Miami Herald.

Familiemedlemmerne forsøgte at grave ham fri, og efter et minuts tid kontaktede de alarmcentralen.

Redningsberedskabet kom til stedet efter en halv time og havde held med at grave ham fri. Han havde fået hjertestop, og redderne gav ham derfor livreddende behandling, inden de tog ham med til det nærliggende Flagler Hospital.

»Han gravede tunnellen ved håndkraft,« forklarede Jeremy Robshaw, der er talsmand for redningsberedskabet i St. John's County.

»Han var gravet ned i klitterne, som er omkring en til halvanden kilometer høje. Angiveligt kollapsede sandet over ham, og dermed var han fanget.«

Søndag eftermiddag var Lee Goggins tilstand fortsat kritisk. Det er uklart, hvordan hans tilstand er i dag.

Rachel Burt har taget initiativ til en indsamling for sin bror, som allerede har rundet små 100.000 kroner på den første dag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx