19/04-15 10:37

Skib med 700 migranter frygtes kæntretSkib med 700 migranter frygtes kæntret

Mellem 600 og 700 kan være omkommet ved en kæntringsulykke i Middelhavet, skriver flere medier.

storybild

Op til 700 migranter frygtes omkommet ved en kæntringsulykke i Middelhavet. Deres fartøj kæntrede søndag ud for den libyske kyst, oplyser nyhedsbureauet Ansa.

Det tyske nyhedsbureau DPA citerer nyhedsmediet Times of Malta for, at redningsfolk søndag er på vej til stedet, der ligger nær den italienske ø Lampedusa, efter at et handelsskib natten til søndag opfangede nødsignaler fra det forulykkede skib.

Ulykken skal være sket ved midnat lokal tid.

Mafiaen mistede kokain-last ved Costa Concordias forlis
Mafiaen mistede kokain-last ved Costa Concordias forlis

Italienske skibe, skibe fra den maltesiske flåde og handelsskibe deltager i redningsarbejdet, men ifølge britiske BBC er kun 28 personer reddet søndag formiddag.

Ifølge en talsmand for den italienske kystvagt foregår redningsaktionen i libysk farvand omkring 210 kilometer fra Lampedusas kyst.

Skib læsset med kalk går på grund ved Stevns
Skib læsset med kalk går på grund ved Stevns

Kystvagten har i weekenden været travlt beskæftiget med at bringe migranter i sikkerhed fra en stribe af skibe, der har kurs mod den italienske kyst. Alene i den forgangne uge skal omkring 11.000 mennesker have krydset Middelhavet.

Kaptajn sejlede gigantskib på grund med vilje
Kaptajn sejlede gigantskib på grund med vilje

Ifølge FN's flygtningeorganisation UNHCR skal flere end 900 mennesker have mistet livet på den farlige vej fra Afrika til Europa.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx