Af - 16/03-15 16:34; Opdateret: 16/03-15 17:04

Nybagt far eller bjørnejagt - hvor tror du Putin har været?Nybagt far eller bjørnejagt - hvor tror du Putin har været?

Ruslands præsident er dukket op igen, efter ingen har set ham i 10 dage. I mellemtiden har internettet moret sig over hans forsvinden.

storybild

'Har I savnet mig?' Putin er i dag vendt tilbage, efter han har været forsvundet fra offentligheden siden den 5. marts. (Billede: Polfoto/AP)

Er han syg? Er han gået under jorden med sin elskerinde, efter hun netop har født deres barn? Har han været på bjørnejagt i Sibirien?

Tilbage i sadlen: Putin dukker op efter ti dage
Tilbage i sadlen: Putin dukker op efter ti dage

Ingen ved, hvad Ruslands præsident Vladimir Putin har fordrevet tiden med de seneste 10 dage, hvor han har været pist forsvundet fra Jordens overflade - indtil han i dag dukkede op i hjembyen Sankt Petersborg, hvor han kom to timer for sent til et planlagt møde med Kirgistans præsident, Almasbek Atambajev.

- Vi ville alle kede os, hvis ikke der var rygter i omløb, lød det her fra en smilende og tilsyneladende rask Vladimir Putin, mens hans kirgisiske kollega også forsøgte at mane rygtet om sygdom til jorden:.

- Putin har kørt mig rundt omkring inden vores officielle møde, og han sad selv bag rattet, slog han fast.

Verden venter i spænding: Dukker Putin op i dag?
Verden venter i spænding: Dukker Putin op i dag?

Men 11 dage uden at vise sig offentligt er meget usædvanligt for en statsleder af Putins kaliber, og internettet har naturligvis ikke ligget stille imens. På de sociale medier har adskillige teorier og vittigheder floreret under hashtags som #WhereIsPutin og #PutinDead:

Er han mon blevet til en hund?


Har han bare hygget sig i den russiske vildmark?


Har han været på fisketur, Putin-style?


Britisk rigmand er blevet Putins fjende nummer et
Britisk rigmand er blevet Putins fjende nummer et

Eller måske er det et af de mere vedholdende rygter, der er sandt: Den 62-årige præsident har været stukket af med den halvt så gamle tidligere OL-atlet Alina Kabayeva, der angiveligt er hans uformelle kæreste. Ifølge rygtet tog de til en privatklinik i Schweiz, hvor hun i al hemmelighed har født parrets barn.


Hvad tror du, han har lavet? Afgiv din stemme i boksen herunder - eller kom selv med et bud i kommentarfeltet under artiklen.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx