Af - 15/09-15 18:27

25-årig kvinde udgiver sig for at være mand for at narre veninde til sex25-årig kvinde udgiver sig for at være mand for at narre veninde til sex

Der er nu faldet dom i den opsigtsvækkende sag, der bliver kaldt for 'sagen om den falske penis' i engelske medier

Bildstrecke im Grossformat »

Den britiske Gayle Newland er tirsdag blevet kendt skyldig i tre forhold om sekskrænkelser af en kvinde, som hun narrede til sex ved at klæde sig ud som en mand.

Det skriver The Guardian.

Tirsdag faldt der dom i en spektakulær sag i Storbritannien, hvor en 25-årig kvinde foregav, at hun var en mand for at kunne dyrke sex med en veninde. Under de mange samlejer bar offeret et bind for øjnene.

Gayle Newland indrømmede, at hun havde brugt en mandligt alias, Kye Fortune, for at komme i snak med piger på internettet. Hun forklarede, at hun ikke følte sig tilpas med at være lesbisk og mente, at det var en lettere måde at lægge an på kvinder på.

Fuld kæreste stak ild på huset: Fødselsdagsbarn måtte springe nøgen fra 1. sal
Fuld kæreste stak ild på huset: Fødselsdagsbarn måtte springe nøgen fra 1. sal

Den 25-årige fupmager afviste dog at have krænket offeret seksuelt, og forsøgte at påstå, at det jævnaldrende offer hele tiden viste, at hun kun lod som om, at hun var en mand. Newland mente, at hun var indforstået med rollespillet.

Parret nåede at have sex omkring ti gange indtil offeret på et tidspunkt fik revet bindet fra sin øjne og kunne se, at hun i virkeligheden var i seng med en kvinde, og en penisattrap.

Forsvaret beskrev offeret som meget godtroende og naiv. Det hjalp dog ikke på udfaldet. En jury på otte kvinder og fire mænd dømte imidlertid den 25-årige Gayle skyldig i tre forhold af sexovergreb. Hun blev frikendt i to andre.

Lærer: Derfor bør du kun gå i skole fire dage om ugen
Lærer: Derfor bør du kun gå i skole fire dage om ugen

Den 25-årige kvinde var blevet kontaktet på Facebook af en asiatisk-udseende mand, der kaldte sig for Kye Fortune. Han sagde, at han var under behandling for en hjernetumor, der var blevet opdaget efter, at han havde været involveret i en trafikulykke.

Den videre historie, der lyder som noget fra en tv-serie, går sådan her. Offeret sagde, at parret var blevet stormende forelskede i hinanden på nettet og via telefonen. Det virtuelle forhold gik hele to år tilbage fra den dag, hvor de to kvinder endelig mødte hinanden fysisk.

Kayle, der spillede rollen som mand, havde bare et enkelt, ultimativt krav. Det 25-årige offer måtte ikke se på ham. Den opdigtede grund var, at 'manden' var forlegen over sin krop, der havde mistet en masse muskler efter ulykke og kræftbehandling.

Derfor skulle hun bære et bind for øjnene.

Offeret tænkte efter to års korrespondance ikke blot på Kye som en kæresten, men faktisk som en forlovet. Det fortalte hun i retten. Hun havde endda fået en ring med posten.

Gik livsfarligt i søvne: Her er hendes ansigt efter ulykken
Gik livsfarligt i søvne: Her er hendes ansigt efter ulykken

- Hver gang, jeg skulle mødes med Kye Fortune, så havde jeg allerede en maske på, ellers ville han vente udenfor døren, indtil jeg havde trukket den over hovedet. Jeg var desperat efter at blive elsket. Det er så ynkeligt, så hungrende efter kærligheden, så desperat, vidner det 25-årige offer, der ikke kan nævnes ved navn, da hun er beskyttet af de engelske retsregler.

Det 25-årige offer fortæller, at tiøren ikke engang faldt for hende, da en gang så veninden Kayle Newland køre væk fra lejligheden lige efter, at hun havde dyrket sex med Kye og efterfølgende havde fjernet bindet for øjnene.

- Hvis jeg kunne få tilbage og skrige af mig selv, så ville jeg gøre det. Det ser så tåbeligt ud, når det kommer på skrift, siger offeret.

Den 25-årige Kayle Newland venter nu på sin dom for sexkrænkelserne.

LÆS OGSÅ: 16-årig skamferet efter Henna-tatovering: - Det har ødelagt mine modeldrømme

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx