Af - 25/05-15 11:51

Brud fik forfærdeligt bryllup: Ingen måtte kende min hemmelighedBrud fik forfærdeligt bryllup: Ingen måtte kende min hemmelighed

En 27-årig kvinde fra England står nu frem med sin historie for at advare andre.

storybild

Zoe forsøger at holde hovedet højt, mens manden, der udnyttede hende seksuelt, griner få meter væk. (Billede: Privatfoto)

De fleste kvinder er ét stort smil på deres bryllupsdag, hvor de endelig har fået papir på drømmepartneren. Men for en 27-årig brite, der ønsker at være anonym, så lad os kalde hende Zoe, var det en af de værste dage i hendes liv.

Hver gang hun ser på bryllupsbillederne, løber der en kold fornemmelse ned ad ryggen på hende. Med til brylluppet var nemlig familiens gode ven Paul Reed. En ven der uden familiens kendskab havde udnyttet Zoe seksuelt, siden hun var otte.

- Jeg følte mig forpligtet til at invitere ham. Alle ville have spurgt mig, hvorfor jeg ikke inviterede ham, og jeg var bare ikke klar til at fortælle om det endnu. Tanken skræmte livet af mig, siger Zoe til Sunday People.

Hun fortæller, at Paul Reed har været en nær ven af familien, siden hun var helt lille. Han kørte med pakker, og da tiderne var hårde, tog hendes forældre ham til sig uden at vide, at de netop havde inviteret en pædofil ind i hjemmet.

- Fra starten fik han mig til at føle mig som noget særligt. Han forsvarede mig, når jeg fik skældud. Han krammede mig og kildede mig. Efter kort tid begyndte han at berøre mig seksuelt, siger Zoe.

Ung pædagog i chok: 'Kvinde kaldte mig pædofil perker i S-toget'
Ung pædagog i chok: 'Kvinde kaldte mig pædofil perker i S-toget'


Udnyttede mig regelmæssigt

Berøringer udviklede sig til oral- og fuldbyrdet sex, og han ville tage den otteårige pige med sig på arbejde og udnytte hende på bilens bagsæde. Hun var for ung til at forstå, hvad der skete.

- Da jeg var ni, udnyttede han mig regelmæssigt til oral- og fuldbyrdet sex.

Hun fortæller nu sin historie for at advare andre om, hvor stor magt en pædofil kan få over et lille barn. Hun måtte fejre sin bryllupsdag - trods sin mands store protester - med sit barndoms mareridt ved sin side. Da hendes egen datter fyldte syv år, var det som at få en kniv i hjertet.

- Jeg blev ved med at kigge på min datter og tænke, at hun er på samme alder, som jeg var, da han fik mig til at gøre sådan nogle ting. Det var som et stort mareridt, fortæller Zoe.

Afsløret: Hundredvis af danske pædofile mødes på det mørke internet
Afsløret: Hundredvis af danske pædofile mødes på det mørke internet

Far fik dødstrusler, efter han tog denne selfie
Far fik dødstrusler, efter han tog denne selfie

Opfordring til andre: Stå frem
Hun konfronterede Paul Reed, der benægtede alt og bad hende søge hjælp. Det var den sidste dråbe, der fik bægret til at flyde over.

- Det gik op for mig, at han gjorde, hvad han altid har gjort bedst - han løj og forsøgte at manipulere mig, siger hun.

Zoe gik derfor til politiet, og Paul Reed er nu blevet dømt for tre tilfælde af voldtægt af et barn og to overgreb uden fuldbyrdet voldtægt og afventer sin strafudmåling.
Da retten havde dømt ham skyldig, sagde Zoe.

- Jeg vil opfordre alle andre ofre til at komme frem. Jeg håber, de kan se, at folk nu ved, hvem han virkelig er. Der er i dag større chance for, at folk tror dig, og systemet er bedre.

LÆS OGSÅ: Fortvivlet mormor: Min datter låser sine piger inde, så hun kan knalde med pædofil

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sådan bliver dronning Margrethes...
bt.dk
Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Cecilie og Jonas: Dette frygter vi at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx