Af - 02/04-15 12:50; Opdateret: 02/04-15 13:25

Hvem vil kvinder helst have? Det er ikke ham, du trorHvem vil kvinder helst have? Det er ikke ham, du tror

'Blød bamse' eller 'granit-gladiator'? Et nyt studie udfordrer opfattelsen af, hvordan de fleste kvinders drømmemand skal se ud.

Bildstrecke im Grossformat »

Enhver kvindes drømmemand er skåret ind til benet. Han har et ansigt som Brad Pitt, en overkrop som Chris Hemsworth og ben som Cristiano Ronaldo.

“Hva’ så piger?” - Chris Hemsworth. Foto: AP

Det er i hvert fald nogenlunde sådan, de fleste mænd forestiller sig, at kvinder tænker - ikke mindst takket være den måde, lækre mænd bliver fremstillet på i Hollywood. Men virkeligheden er en helt anden.

Veltrænet kvinde sables ned: Du håner de tykke!
Veltrænet kvinde sables ned: Du håner de tykke!

Ifølge et nyt studie, som det britiske tøjfirma Jacamo står bag, vil de fleste britiske kvinder nemlig helst have ‘naboens dreng’ - altså ham den lidt laskede med hår på brystet og ‘kærlighedshåndtag’.

I studiet opstillede man to fiktive mænd sammensat af kropsdele fra forskellige kendisser - en veltrænet og 'naboens dreng':

Foto: Jacamo

Modebranchen indfører stramme regler i kølvandet på Cover-skandalen
Modebranchen indfører stramme regler i kølvandet på Cover-skandalen

Mænd blev bedt om at pege på den, de mente flest kvinder helst ville have. Dernæst blev kvinder spurgt om, hvem de helst ville vælge.

Selv om 62 procent af mændene mente, at flest kvinder vil have den veltrænede mand, viste det sig faktisk, at hele 72 procent af kvinderne foretrækker den kvabsede nabodreng.

- Mænd med veltrænede kroppe er, umiddelbart, anset som attraktive. Men det er manden med en smule ekstra fedt på sidebenene, der ofte vinder til sidst, lyder konklusionen.

Hollywood-stjerner i vild forvandling: Sådan har du aldrig før set dem
Hollywood-stjerner i vild forvandling: Sådan har du aldrig før set dem

Studiet tager kun højde for heteroseksuelle mænd og kvinders præferencer, og kun briter er blevet adspurgt. Men resultatet kan meget vel gøre sig gældende herhjemme også.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx