Af Jesper Larsen - 15/08-17 09:14; Opdateret: 15/08-17 12:59

22-årig italiensk turist tævet ihjel i populær spansk ferieby 22-årig italiensk turist tævet ihjel i populær spansk ferieby

En video af det voldsomme overfald viser, hvordan en stor gruppe mennesker filmer med deres mobiltelefoner, mens den 22-årige italiener bliver tævet ihjel.

storybild

Natten til lørdag udbrød der et voldsomt slagsmål foran en natklub i den populære spanske ferieby, Lloret de Mar. Her blev den 22-årige italiensk turist, Niccolò Ciatti, sparket og slået i hovedet, mens han lå på jorden, hvilket endte med at koste ham livet.

Efterfølgende blev tre russiske turister på mellem 20 og 30 år anholdt og sigtet for at have forvoldt den 22-årige italieners død.

Mandag begyndte videoer af overfaldet at florere på internettet, hvor man kan se hvordan en stor gruppe mennesker overværede slagsmålet, men i stedet for at gribe ind og stoppe det, filmer de det med deres mobiltelefoner.

- Folk lavede en cirkel og stod og filmede med deres telefoner, men der var ingen, der greb ind, siger en ven til den italiensk avis, Corriere dello Sera.

Niccolò Ciattis far er på samme måde rystet videoen, der viser hvordan hans hjælpeløse søn bliver slået ihjel, uden at nogen griber ind.

- Jeg har set halvdelen af den fordærdelige video. Jeg kunne ikke se den hele. Jeg håbede min kone ikke ville se den, men det har hun, siger Luigi Ciatti til avisen.

Efter overfaldet blev  Niccolò Ciatti hastet til et hospital i Girona, hvor lægerne kæmpede for hans liv. Søndag morgen døde han af sine kvæstelser, og  Luigi Ciatti kalder sin søns død for uværdig.

- Det er ikke mennesker, det er dyr. De dræbte ham som en sæk kartofler. Selv ikke en hund fortjener en afslutning på livet som dette, siger han til Corriere dello Sera.

Du kan se en video af overfaldet her. (Vi advarer om chokerende og meget ubehagelige billeder)

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx