Af - 13/08-14 22:55

Efterlod sin svigermors lig i en kuffertEfterlod sin svigermors lig i en kuffert

Et ungt par er blevet anholdt på Bali, efter politiet fandt liget af deres mor og svigermor i en kuffert.

storybild

Tommy Schaefer bliver ført væk af politiet. Han er mistænkt for at have myrdet sin svigermor og stoppet hendes lig ned i en kuffert. (Billede: Polfoto/AP)

En makaber sag udspillede sig i går på den indonesiske ferieø Bali, hvor det lokale politi fandt liget af den 62-årige amerikanske kvinde Sheila von Wiese-Mack i en kuffert.

Efterfølgende er kvindens datter, 19-årige Heather Mack og dennes 21-årige kæreste, Tommy Schaefer, blevet anholdt i sagen. Det skriver det indonesiske medie Jakarta Post.

Mand gemte sin døde mor i fryseren i tre år
Mand gemte sin døde mor i fryseren i tre år

En taxachauffør i byen Kuta var blevet stoppet op af det unge kærestepar, der bad ham åbne bagagerummet. De lagde en kuffert indsmurt i et hvidt lagen deri, men vendte aldrig tilbage.

- Efter at have lagt kufferten i bagagerummet, gik de tilbage i lobbyen. De bad mig vente. Men efter at have ventet i næsten to timer, var de ikke kommet tilbage, fortæller chaufføren.

Han blev enig med hotelpersonalet om, at kufferten virkede mistænkelig. Lagnet, kufferten var indsvøbt i, var smurt ind i blod. Men det kom alligevel som et chok for politiet, da de åbnede den.

Voldtaget kvinde hævner sig på grusom vis
Voldtaget kvinde hævner sig på grusom vis

- Da vi åbnede kufferten, var vi virkelig overraskede, da vi fandt et lig, siger politichefen i byen Kuta, Gede Redastra, til Jakarta News.

Politiet fandt frem til parret onsdag morgen, hvor de blev fundet sovende på et hotel. Ifølge CNN fortalte de politiet, at de var blevet taget til fange af nogle væbnede mænd, der skød og dræbte Sheila von Wiese-Mack. Men det stemte ikke overens med politiets efterforskning.

Små børn fandt teenager hængt på legeplads
Små børn fandt teenager hængt på legeplads

Via overvågningskameraer opdagede man, at Schaefer havde et skænderi med sin svigermor i hotellets lobby mandag aften. Samme overvågning afslørede, hvordan parret dagen efter slæbte kufferten ud af hotellet. Da de vendte tilbage til lobbyen tomhændede, stak de af gennem en bagindgang via en strand.

En undersøgelse af liget afslører, at dødsårsagen er slag mod hovedet med en stump genstand. Obduceringen afslørede tegn på kamp, blandt andet i form af en brækket finger.

Mor opdagede først sin søns død, da liget begyndte at rådne
Mor opdagede først sin søns død, da liget begyndte at rådne

Indtil videre er det kun Tommy Schaefer, der er mistænkt i sagen, mens der ikke er nogle anklager mod Heather Mack.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Bror til fransk politihelt: Han...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx