Af Mathias Tuxen - 30/09-17 08:17

Par tog på deres livs eventyr: Fandt ud af, at noget var HELT galt, da deres hævekort pludselig ikke virkedePar tog på deres livs eventyr: Fandt ud af, at noget var HELT galt, da deres hævekort pludselig ikke virkede

Et pensioneret ægtepar fra England gav deres datter ansvaret for deres bankkonti og kredikort, mens de begav sig afsted på en længere jordomrejse. Deres 33-årige datter Melissa Humphrey udnyttede dog i stedet deres fravær til at stjæle mere end 1,5 millioner kroner fra forældrene.

storybild

De havde fuld tiltro til deres datter, da de solgte deres hus, købte en autocamper og drog afsted tværs gennem Europa. Det pensionerede ægtepar måtte dog afkorte deres jordomrejse, da de i 2010 pludselig ikke kunne hæve flere penge fra deres bankkonti.

Det skriver The Telegraph.

Det viste sig hurtigt, at deres formue var opbrugt og kredikortene udtømt. Nye kreditkort var endda allerede bestilt. Ægteparret Elizabeth og Terence Fordham måtte derfor låne penge af venner og bekendte, så de kunne vende hjem til England igen.

De havde dog ikke forventet, at deres livslange drøm og hele deres formue på 1,5 millioner kroner var blevet stjålet af deres datter. I retten erklærede 33-årige Melissa Humphreys sig skyldig i 12 anklager om bedrag.

»Deres drømme blev knust af de her forbrydelser. De er blevet efterladt i en forfærdelig økonomisk position,« udtaler deres advokat, Barry Hargreaves.

Datterens forsvarer har anmodet om en otte ugers udsættelse, så en psykiatrisk udredning kan udarbejdes.

»Den her sag er tydeligvis ikke nem at forholde sig til, fordi det er så længe siden, at lovovertrædelserne er begået, og forældrene rejste væk. Det har påvirket hendes (datterens, red.) mentale helbred meget,« siger Melissa Humphreys forsvarer, Steven Levy.

Den anklagede datter, Melissa Humphrey, er på nuværende tidspunkt placeret i husarrest, hvor hun er frataget sit pas indtil november, hvor hun igen skal i retten.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

16-årig valgte at blive under...
bt.dk
Med ét tweet sendte 20-årig...
bt.dk
Fem gode råd: Sådan holder du varmen...
bt.dk
Bør man tage folien af smøreost og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx