Af - 09/12-16 14:41

TV: Chef giver rejse til 3,2 mio. til sine 100 ansatteTV: Chef giver rejse til 3,2 mio. til sine 100 ansatte

- Mange af mine medarbejdere ville elske at rejse verden rundt, men har ikke midlerne til det, siger den taknemmelige boss.

Her kan du se en video fra medarbejdernes vilde fest i år. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Chefen for en kampsportsfirma i Singapore har belønnet sine 100 ansatte med en samlet rejse til 3,2 millioner danske kroner.

Det skriver Independent.

Hvis der på et tidspunkt skal kåres en leder i kategorien som verdens bedste chef, så er det temmelig sikkert, at en af de nominerede vil være Chatri Sityodtong, der igen i år har valgt at invitere sine 100 medarbejdere hos sit firma Evolve, der laver udstyr til Mixed Martial Arts (MMA) på en ferie til Maldiverne som en tak for, at de endnu en gang har været med til at forbedre bundlinjen med 30 procent.

Google-boss: Sådan bliver du forfremmet af chefen
Google-boss: Sådan bliver du forfremmet af chefen

Selv kalder han blot den flotte bonus i form af en rejse for 'en normal del af kulturen hos Evolve.' Tidligere har de ansatte også være i Thailand, på Bali og Indonesien.

- De her belønninger er bare et lille symbol på min dybtfølte taknemmlighed til alle de fænomenale rockstjerne her hos Evolve MMA.

- Hvert år tager jeg hele holdet med på en tur med 'alt betalt' på et femstjernet hotel på et rejsemål, der skal være en overraskelse, siger Chatri Sityodtong ifølge Independent.

- Mange af mine medarbejdere ville elske at rejse verden rundt, men har ikke midlerne til det, siger den taknemmelige boss.

Bossen forklarer, at mange af hans ansatte kommer fra trange kår, hvor fattigdom, armod og modgang har fyldt meget. For dem, er firmaet den største chance for at undslippe deres fortid og få opfyldt deres drømme.

Chefen kaldte hendes tøj uprofessionelt: Så greb June til parykker og spandex
Chefen kaldte hendes tøj uprofessionelt: Så greb June til parykker og spandex

På samme tid forklarer chefen, at han også giver den store rejse af respekt for medarbejderne.

- De bedste fortjener det bedste. Det er kun fair. Vi gør vores bedste for at hyre de bedste folk i verden og udlover kun en stilling for hver 200 ansøgere - derfor skal de også kompenseres på samme måde. Vi arbejder hårdt, men vi fester også hårdt.


LÆS OGSÅ: Ny hjemmeside: Nu kan du dumpe din lærer

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerne stillede op til billede med...
bt.dk
Nu kan du købe Medinas ungdomslejlighed
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovligt...
bt.dk
29-årig tv-kok Matt Campbell død...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx