Af - 21/10-16 18:48

19-årige Cajsa: Derfor er jeg demi-seksuel19-årige Cajsa: Derfor er jeg demi-seksuel

Svenske Cajsa Sundqvist troede, at hun var aseksuel, men så hørte hun om demiseksualitet.

Bildstrecke im Grossformat »
Sidder du og keder dig derhjemme med kæresten, så er der formentlig nærmest en hverdagsting i hvert rum, der kan udvide horisonterne, når det kommer til den vandrette tango. Det glitrende dameblad Cosmopolitan har fundet fem ting. Og du har næsten sikkert ikke prøvet mere end to af dem. Hvis kvinden har svært ved at nå det store O uden en vibrator, og har du ikke en ved hånden, så er der andre veje rundt om problemet. En elektrisk tandbørste eller et massageapparat (til ryggen) kan give et skub ud over kanten, hvis man er kommet i bekneb. OBS! Styr uden om alt med barberblade! Cosmopolitan anbefaler, at man som kvinde placerer sin bagdel på kanten af badeværelsesbordet og koncentrerer sig om at styre de elektriske rystelser, mens manden pumper afsted stående. Desuden kan man drage nytte af spejlene, hvis man vil have et bedre overblik. Placér dig liggende med ansigtet nedad ovenpå enten en vaskemaskine eller en tørretumbler i fuld sving. Kontakten skal være på kanten, så man udnytter vibrationerne, hvor man ellers skulle have brug for dem. Cosmopolitan anbefaler tørretumbleren, hvis man vil have et stødt ridt - mens vaskemaskinens centrifugeringsprogram giver noget mere af en tur i rutschebanen. De hårde hvidevarer kan nydes med eller uden en partner. Find din mest sexede gymnastikbold og placer manden siddende ovenpå med begge fødder i jorden. Kvinden sætter sig så ovenpå og finder blidt en rytme, hvor bolden også kommer i sving. Altså på den hjælpsomme måde, hvor den hjælper rytmen. Det skal give en ekstra dyb fornemmelse, lyder det fra Cosmopolitan. Hvis du synes, at det er grænseoverskridende at have en helt sæt lædermøblement derhjemme, af den slags, der involverer kors, gabestokke og håndjern, så er der også råd for det. Slips og tørklæder kan nemlig i en snæver vending bruges til at bagbinde, spænde fast og udspænde sin partner. Det er uvist om man kan bruge sine klassiske slipseknuder som en 'double windsor' eller om der skal særlige japanske elskovs-knob til. Det kan google sikkert svare på. Kvinden barrikaderer sig i et aflåst soveværelse og placerer sin telefon i en nogenlunde flatterende vinkel. Derefter ringer hun partneren op med videostrem og forklarer, at hun vil strippe for ham. Derefter kan man ellers slå sig løs som eksklusiv 'live-pige.' Partneren får først adgang til de aflåste rum, når begge parter er helt oppe at ringe.

Har du et kedeligt sexliv? I galleriet er der gode råd til at peppe det lidt op.

19-årige Cajsa Sundqvist har aldrig prøvet at føle sig tiltrukket af andre mennesker.

Hverken drenge eller piger.

Studie: Kvinders sexlyst stiger på denne tid af måneden
Studie: Kvinders sexlyst stiger på denne tid af måneden

Derfor troede den svenske teenager i lang tid, at hun var født som aseksuel - altså at hun simpelthen ikke har nogen sexdrift.

- Når mine venner snakkede om, hvor lækker en dreng eller pige var, så kunne jeg ikke relatere til det. Jeg har ligesom aldrig haft lyst til at være sammen med nogen. Det har aldrig lokket mig, siger hun til Expressen.

TV: Sådan ser det ud, når kvinder kysser hinanden for første gang
TV: Sådan ser det ud, når kvinder kysser hinanden for første gang

Men i sommers læste hun en tråd på Instagram, som ændrede hendes liv.

Den handlede om seksualitet, og her beskrev en person sig som demiseksuel.

En demiseksuel er en person, som ikke føler sig tiltrukket af andre på baggrund af udseendet, men kun kan have lyst til folk, når de har udviklet stærke følelser for dem.

- Teksten beskrev mig meget præcist, og jeg følte, at det var skrevet om mig. Det var der, jeg indså, at det er det, jeg har været gennem hele min opvækst.

Homoseksuelle skjuler deres seksualitet på jobbet
Homoseksuelle skjuler deres seksualitet på jobbet

Teenagerens gennembrud har dog ikke ført noget forhold med sig.

På trods af, at hun nu ved, hvad hun vil have, har den rette person endnu ikke vist sig.

LÆS OGSÅ: Tv-stjernes far begik selvmord, fordi hans søn er homoseksuel

LÆS OGSÅ: Tænder du på tårer? Så har du sandsynligvis denne fetish

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Kendt DR-vært dater ny mand
bt.dk
Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx