Af - 21/03-16 22:21; Opdateret: 22/03-16 07:53

Antallet af overdoser eksploderer på grund af dette 'zombie'-stofAntallet af overdoser eksploderer på grund af dette 'zombie'-stof

Der er dømt zombie-tilstande i Florida. Folk flyder i parker på grund af stoffet spice. Politiet er snart ved at blive drænet for ressourcer.

Det ligner næsten en scene fra en Zombie-serien Walking Dead. Folk, der flyder rundt i parker - sløve, men dog stadig i live.

Det er, hvad politiet i Florida i stigende grad oplever at blive kaldt ud til skriver Daily Mail.

Myndighederne i Florida fortæller, at de har oplevet en markant stigning af nødopkald som følge af folk, der har taget stoffet, der er kendt som "spice".

Syntetisk stof kommer over grænsen fra Sverige
Syntetisk stof kommer over grænsen fra Sverige

Aldrig før har politiet i byen Tampa oplevet så mange tilfælde, af folk, der har taget en overdosis af stoffet. Efterforskere i byen Clearwater beretter også om ekstremt mange tilfælde, hvor folk, der mistænkes for at have taget spice, bliver kørt til hospitalet.

De mennesker, der laver stoffet, ændrer, ifølge politiet, ingredienserne, hvilket betyder, at stofbrugerne ikke har nogen idé om, hvad de egentlig tager.

Misbrugere skal først hjælpes ud af hjemløshed
Misbrugere skal først hjælpes ud af hjemløshed

De mange tilfælde af overdoser med spice koncentrerer sig om parken "Crest Lake Park", hvor flere hjemløse holder til. Videoen øverst i artiklen er optaget i parken af politimanden Eric Gandy fra Clearwater politiafdeling i onsdags. Videoen viser, hvordan Eric Gandy gentagene gange forgæves forsøger at få kontakt til folk, der har taget spice.

- Det er typisk de hjemløse, der tager stoffet, siger 29-årige Jerome Freeland, der bor tæt på parken til Daily Mail.

Jerome Freeland har set, hvordan folk, der har taget stoffet, er blevet voldelige og har angrebet andre. Efterforskerne fortæller ligeledes, at de har registreret, at spice har en voldelig effekt på folk. Det er dog forskelligt, hvordan folk reagerer på stoffet, da nogle - som videoen og billederne viser - bliver helt sløve af det.

Mangel på søvn kan give dig 'hash-hungren' efter søde sager
Mangel på søvn kan give dig 'hash-hungren' efter søde sager

- Vi har på det seneste observeret bemærkelsesværdigt mange sager med spice, der har udviklet sig til lægeopkald, og som har tæret alvorligt på politiafdelingens ressourcer, siger politiets talsmand Rob Shaw til WTVT og tilføjer:


Man undrer sig over, hvor lang tid der mon går, før folk får et hjertestop og dør på grund af disse stoffer.

Myndighederne er ved at finde en løsning på det stigende antal af "spice"-sager.


LÆS OGSÅ: Otte unge dømt: Solgte ecstasy over Facebook

LÆS OGSÅ: Nyt farligt narko: Du bliver lige så stærk og rasende som Hulk - inden du dør

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx