Af - 07/09-16 20:36

Fik dødstrusler på grund af sine armhuler: 'Jeg vil dræbe dig'Fik dødstrusler på grund af sine armhuler: 'Jeg vil dræbe dig'

En ung belgisk kvinde fik for alvor vreden at føle, da hun postede billeder af sine behårede armhuler.

Bildstrecke im Grossformat »

Selvom hår under armene er ganske naturligt, kan det tilsyneladende skabe voldsomme reaktioner.

Det kunne en ung belgisk kvinde for nylig erfare, da hun postede en række æstetiske billeder af sig selv på Facebook med hår under armene.

Nyt coverbillede af model vækker røre - kan du se, hvor den er gal?
Nyt coverbillede af model vækker røre - kan du se, hvor den er gal?

Den unge kvinde, der hedder Laura De og er filosofistuderende, postede billederne for at sende et budskab om, at kropsbehåring hos kvinder er ganske naturligt, og at hun ikke vil ligge under for skønhedsidealer.

Se flere billeder af Laura De i galleriet øverst!

Laura De høstede masser af ros for billederne. Men hun blev samtidig også svinet til, truet og bodyshamet på det groveste af hundredvis af Facebook-brugere, skriver Daily Star.

Er hår i armhulerne tilbage igen?
Er hår i armhulerne tilbage igen?

En af de groveste beskeder lød således:

- Du er en klam lebbe. Du fortjener at rådne op i Marc Dutroux’ kælder en (berygtet belgisk pædofil morder, red.). Jeg vil dræbe dig, du er så latterlig.

Før Laura De postede billederne, havde hun haft den holdning, at behovet for feminisme blandt vest-europæiske kvinder ikke var så stort, fordi der allerede er lige rettigheder.

- Men desværre er jeg nødt til trække det tilbage, for det er tilsyneladende ikke muligt at lade være med at barbere sine armhuler, siger hun ifølge Daily Star.

- Jeg vil have lov til at kunne gøre det samme som en mand. Den eneste forskel er, at hvis en mand har hår under armene, bliver han ikke latterliggjort, fornærmet og truet, tilføjer hun.

Gymnasieelevs opråb: Hvorfor skal jeg skamme mig over behårede armhuler?
Gymnasieelevs opråb: Hvorfor skal jeg skamme mig over behårede armhuler?

Hun fortæller på de sociale medier, at hun er taknemmelig for den overvejende positive respons, hun har fået fra både kvinder og mænd.

- Sammen vil vi kæmpe for en mere retfærdig verden. I er mine helte. Kærlighed og tolerance er nøgleordene i vores fælles kamp, tak fordi I spreder dem sammen med mig. Sammen vil vi være uovervindelige og i sidste ende forandre verden, skriver hun ifølge Daily Star.

LÆS OGSÅ: Unge kvinder viser kropsbehåring efter 16-årig blev mobbet

LÆS OGSÅ: Lad det gro! Behårede mænd er på mode igen

LÆS OGSÅ: Ny kropstrend giver 'thigh gap' baghjul

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx