Af - 19/08-16 20:53; Opdateret: 19/08-16 21:31

Heroisk familiehund ofrede sit liv: Reddede spædbarn fra brand med sin egen kropHeroisk familiehund ofrede sit liv: Reddede spædbarn fra brand med sin egen krop

En utrolig historie har fundet sted i Baltimore, hvor en familiehund gjorde det størst mulige offer for at redde familiens yngste medlem.

storybild

Erika Poremski med sin datter Viviana, som lige nu stadig befinder sig på hospitalet. (Billede: GoFundMe)

Et spædbarn fra Baltimore i USA kan takke familiens hund Polo for, at hun stadig er i live.

Otte måneder gamle Viviana Poremski var i i seng i sit hjem, mens hendes mor, Erika, i et kort øjeblik var ude ved sin bil, beretter lokalmediet WbalTV.

Da Erika skulle ind i huset igen, opdagede hun til sin store gru, at det stod i flammer.

14-årig dreng forsvandt i bjergene: Heltemodig hund holdt ham i live
14-årig dreng forsvandt i bjergene: Heltemodig hund holdt ham i live

- Jeg kunne bare høre hende (Viviana, red.) græde, og jeg kunne ikke komme ind til hende. Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne. Alle i nabolaget prøvede. De sparkede dørene og vinduerne ind. Men jeg kunne ikke få hende ud. Det kunne ingen, fortæller Erika Poremski.

Da brandmyndighederne ankom til stedet, var der kraftig røgudvikling og store, synlige flammer fra både første og anden sal - hvor Viviana befandt sig.Erika Poremskis hus efter branden.

Røgdykkere drog ind i huset for at redde den lille pige. Da de fandt frem til hende, gjorde de en utrolig opdagelse. Familiens hund, en puddel ved navn Polo, havde vogtet over Viviana og dækket hende til med sin egen krop for at skærme hende fra flammerne.

Heltemodig hund angrebet af slange efter redning af 7-årig
Heltemodig hund angrebet af slange efter redning af 7-årig

- Hun var kun blevet brændt på siden af sin krop på grund af det. Han (Polo, red.) blev ved hende hele tiden i soveværelset og ville ikke engang komme nedenunder og gå ud ad døren, siger Erika Poremski.

Det lykkedes brandfolkene at genoplive Viviana, som trods alt var blevet alvorligt såret af ilden. Hun blev hurtigt fragtet til hospitalet. Hunden Polos liv var imidlertid ikke til at redde.

- Han var min første baby, og nu har jeg mistet ham. Nu beder jeg bare for, at jeg ikke mister min datter. Hun er alt, hvad jeg har, og det hele skete bare så hurtigt. Jeg forstår det bare ikke, siger den forfærdede mor.

Viviana er stadig på hospitalet, hvor hendes tilstand er kritisk.

- Hun gør det så godt, hun kan lige nu. Hun kæmper. Hun er en virkelig god pige, og jeg håber bare, hun er o.k., siger Erika Poremski.

Hund reddede syv mennesker efter jordskælv - så døde den af hedeslag
Hund reddede syv mennesker efter jordskælv - så døde den af hedeslag

Foruden den heroiske hund har familien mistet stort set alt i branden. Men historien har rørt så mange så dybt, at der er blevet startet en indsamling til familien via crowdfunding-sitet GoFundMe.

I skrivende stund er der blevet indsamlet lige under 20.000 dollar - godt 130.000 kroner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx