Af - 10/12-16 17:45

LISTE: Disse stjernetegn havde mest sex i 2016LISTE: Disse stjernetegn havde mest sex i 2016

Populær app for kvinder har løftet sløret for, hvilke stjernetegn, der havde mest sex i 2016.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre og se, om du kan finde din, og få samtidig afklaret, hvad fantasien siger om dig. Har du drømt, at du blev tilbedt og tryglet om sex? Så kan det være fordi, du har lavt selvværd og er bange for, at du ikke er tilstrækkelig rent seksuelt, mener den britiske sexolog Tracey Cox, Har du haft en våd drøm om din kærestes bedste ven, din venindes far eller din chef? Alt det vi ikke kan få, vil vi gerne have - specielt når det kommer til sex, lyder forklaringen fra sexologen. Du mener selv, du er rigtig god i sengen. Og hvis du ser andre have sex, kan du jo sammenligne dig selv med dem og måske give dem et tip eller to, mener altså Tracey Cox. Du har lyst til at udforske noget nyt, måske er du nysgerrig på at have sex med en fra dit eget køn, og så har du måske en skjult trang til at vise dig selv frem, mener Tracey Cox. Det er måske ikke overraskende et udtryk for en lidt narcissistisk tankegang. Drømmen om at lade sin nøgne krop hylde af et jublende publikum, som vil betale penge for at se på - det er ret åbenlyst, ikke? Det handler om magt, mener Tracey Cox. Denne fantasi har nogle biologiske undertoner, mener Tracey Cox. Nogle dyr får kun ægløsning, hvis hannen bider dem, skriver hun. Men fantasien kan også handle om, at man føler behov for at blive straffet for at gøre noget, vi ikke burde (som at have sex). 1. Sex med en der er yngre handler om at få et selvtillidsboost: Jeg kan stadig, jeg er stadig lækker. 2. Sex med en der er ældre handler om lidt af det samme, fordi den ældre betragtes som klogere, rigere og mere intelligent. Så det er et kompliment, at personen vil have sex med dig. Medmindre det handler om et fader-kompleks, skriver Tracey Cox. Det her handler om opmærksomhed og anerkendelse. Dine kundskaber under lagnet er åbenbart så gode, at de kan klare at blive vist frem for alle. Eller måske er du bare lidt af en rebel, som har lyst til at gøre noget, du (mange steder i hvert fald) ikke må. Denne fantasi er særligt populær blandt generte kvinder, som ikke er særlig krævende i hverdagen. Og den kan være et udtryk for, at kvinden har lyst til at dominere og nyde følelsen af kontrol, som de ikke udøver normalt, fordi, skriver Tracey Cox, de er bange for, at de så ikke er feminine nok. Hvis du har sex med en, du ikke kender og aldrig kommer til at kende, så kan du give slip på dig selv og din vildskab uden at skulle bekymre dig om, hvad han eller hun tænker. Det er sex helt unden følelser, efterspil eller forklaringer. Du vil have det råt, følelsesforladt og primitivt, siger Tracey Cox.

I galleriet øverst kan du se, hvad din sexfantasi siger om dig.

Stenbukken, skorpionen - eller en helt tredje?

Den populære app for kvinder, Eve, har samlet brugernes data og lavet en sjov liste over der stjernetegn, der havde mest sex i 2016.

Eve ejes af den amerikanske virksomhed Glow, der har over fire millioner brugere fordelt på en håndfuld sundhedsapps om blandt andet menstruation og graviditet.

Disse navne har størst sandsynlighed for at blive gravide i 2017
Disse navne har størst sandsynlighed for at blive gravide i 2017

LISTE: Mænd med disse navne bliver fædre i 2017
LISTE: Mænd med disse navne bliver fædre i 2017

Langt størstedelen af brugerne på Eve er amerikanske kvinder, men måske passer sexgennemsnittet også på danske kvinder.

Tjek listen og finde ud af, om den passer på dig - på en førsteplads:

Vandmand

Sådan! Tillykke med det.

Jomfru

Tyren

Vægten

Fisk

Herfra er det fint. Men heller ikke mere end det.

Skytte

Tvilling

Stenbuk

Skorpion

Vi nærmer os det kritiske punkt på listen.

Løve

Krebs

Vædder

De nye reality-stjerner fortæller: Sådan var det at komme på tv i 2016
De nye reality-stjerner fortæller: Sådan var det at komme på tv i 2016

'Årgang 2016': Disse danske kendis-babyer vil vi følge de næste 18 år
'Årgang 2016': Disse danske kendis-babyer vil vi følge de næste 18 år

TIME kårer Trump til Årets Person - men er der et skjult budskab?
TIME kårer Trump til Årets Person - men er der et skjult budskab?

LÆS OGSÅ: Her er årets farve i 2017: Får stor betydning for modetrends

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederik talte om sin fars...
bt.dk
Teenager voldtaget på festplads:...
bt.dk
I smerter før storstilet arrangement:...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx