Af - 15/06-15 16:53; Opdateret: 15/06-15 17:13

Armslængde fra haj: Her vælger australier at tage selfie i stedet for at flygteArmslængde fra haj: Her vælger australier at tage selfie i stedet for at flygte

Se det vovede billede i artiklen, der åbenbart har en grund til at forekomme uvirkelig dumdristigt...

storybild

(Billede: Polfoto)

Der findes normale selfies, som oftest tages hjemme på badeværelset med trutmund. Og så findes der de vilde og risikable selfies. Det kan være midt under et bungy-jump eller i frit fald fra et fly. Eller det kan være på et surfboard med en haj.

Internettet har fået en ny helt: Kary Perrys venstre haj
Internettet har fået en ny helt: Kary Perrys venstre haj

Denne australiers selfie falder helt klart i sidste kategori. Alex Hayes var ude at surfe i Australien, da han pludseligt så en haj passere under ham. Men australieren havde spandevis af koldt vand i blodet. - Så meget at han da lige snuppede en selfie med sit GoPro. Det skriver Independent.

A photo posted by Alex Hayes (@alexhayess) on


#elphie: Elefant-selfie går verden rundt
#elphie: Elefant-selfie går verden rundt

På Instagram fortæller Alex:

- Nå.. Jeg tog ud for at sejle lidt og besluttede at holde en pause, da jeg så den her fætter. Først blev jeg meget bange, men så så jeg, at han bare lå og hyggede sig, og heldigvis havde jeg medbragt mit GoPro...

Tragisk: Rumænsk pige død, fordi hun jagtede den ultimative selfie
Tragisk: Rumænsk pige død, fordi hun jagtede den ultimative selfie

UPDATE: Til Mashable har Alex Hayes nu fortalt, at billedet var lavet i Photoshop af Alex og en ven som en harmløs joke.

- Jeg synes det ville være fedt at have en stille og rolig haj-ven. Men da det er ret usandsynligt lavede jeg mig en tilsat lidt humor.

Og sådan kan man snyde hele internettet, da alt fra Daily Mail til Independent og Buzzfeed (og metroxpress...) hoppede på den.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx