Af - 10/09-13 12:12; Opdateret: 10/09-13 19:33

Nygift brud skubbede sin mand i døden fra klippeNygift brud skubbede sin mand i døden fra klippe

En kvinde er tiltalt for at have slået sin mand ihjel efter at have været gift med ham i otte dage.

storybild

Jordan Linn Graham (tv) her med sin nye mand, der døde få dage efter dette billede blev taget. (Billede: Facebook)

22-årige Jordan Graham havde kun været gift med sin mand i otte dage. Men det var åbenbart tid nok til, at hun blev så træt af ham, at hun skubbede ham ud over en skrant i en nationalpark i Montana. Det skriver CNN.

I første omgang mente man, at der var tale om en ulykke, da 25-årige Cody Johnsons lig blev fundet i Glacier National Park tidligere i år, men en tilståelse fra hans brud viser nu, at det var mord.

LÆS OGSÅ: Haj spiste mand på bryllupsrejse

Graham havde fortalt politiet, at hendes mand var taget ud til parken med en ven den 7. juli. Men ifølge politiets efterforskning, som NBC Montana har fået indblik i, var det hende selv, der var med.

Graham indrømmede over for politiet, at hun havde skændtes med sin mand i parken. På et tidspunkt vendte hun sig om for at gå, og Johnson tog fat i hendes arm. I sin vrede fjernede hun hans hånd og skubbede ham med begge hænder i ryggen, så han faldt ned og døde på stedet.

Ifølge oplysningerne, som NBC Montana har fået fat i, havde Graham angiveligt samme dag skrevet til en veninde, at hun begyndte at fortryde ægteskabet, som altså kun var godt en uge gammelt.

LÆS OGSÅ: Mand dræbte kone med planlagt trafikulykke

Det var Graham selv, der i første omgang gjorde en parkbetjent opmærksom på, at hun havde fundet liget. Her skulle hun angiveligt have sagt, at ‘han (Johnson, red) altid gerne ville se stedet, inden han døde’.

Og det fik han så lov til, som det sidste nogensinde. Hvis Jordan Graham kendes skyldig, kan hun se frem til at spendere resten af sit liv bag tremmer, skriver CNN.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
'Har du også prøvet at begå klassisk...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx