Af Lars Dinesen - 05/08-17 20:52

SE BILLEDERNE: 20-årig model kidnappet i Milano - skulle sælges onlineSE BILLEDERNE: 20-årig model kidnappet i Milano - skulle sælges online

En 20-årig britisk model blev bedøvet og bortført fra et photoshoot i Milano i Italien. Det italienske politi oplyser, at gerningsmændene ville sælge hende på en auktion på nettet.

storybild

Her ses en rekonstruktion af kvinden, der blev transporteret i en taske. Imens hun lå i tasken, var hun bedøvet med hestemedicin.

Det skriver BBC.

Den kvindelige model ankom 10. juli til den italienske storby, hvor hendes agent havde booket en fotoopgave til hende. Her blev hun bortført af to mænd, der gav hende håndjern på og stoppede hende i en taske, som de lagde bag i deres bil.

»Offeret var dopet med ketamin (hestebedøvelse red.) og blev efterfølgende låst ned i en taske, hvor hun skulle være i timevis under bilturen,« siger den italienske anklager Paolo Storari, der påpeger, at det var heldigt, at kvinden ikke havde astma, for så kunne hun være død.

I et hus i byen Borgial udenfor Torino blev holdt fanget i seks dage på et afsidesliggende hus, hvor hun var lænket til en kommode.

Gerningsmændene havde angiveligt i sinde at sælge den smukke kvinde online. Ifølge de italienske politiefterforskere skal kidnapperne have organiseret flere netauktioner for at sælge kidnappede kvinder. Hver især havde en beskrivelse og et åbningsbud.

Politiet er dog ikke sikker på, at gerningsmændene faktisk havde kidnappet de andre piger og solgt dem, eller om de mange auktioner var fremstillet til lejligheden. Forbryderne kontaktede nemlig den 20-årige kvindes agent og krævede 300.000 amerikanske dollar, godt 1,9 millioner danske kroner, for at sætte modellen fri og lade være med at sælge hende.

Gruppen påstod, at de arbejdede for 'Black Death Group,' en gruppering, der ifølge italiensk politi huserer på det dybe net og gør sig i menneskehandel.

Offeret forklarede overfor politiet, at kidnapperne valgte at slippe hende fri, da de fandt ud af, at hun havde et lille barn. De ville ikke sælge en mor, lyder forklaringen fra politiet.

Den polske 30-årige formodede gerningsmand blev anholdt, da han afleverede den kidnappede model på det britiske konsultat i Milano.

Politiet i Italien, Polen og Storbritannien arbejder nu på højtryk for at finde frem til de sidste gerningsmænd.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Børneværelse, bleer og VM-drømme:...
bt.dk
Hareides garanti: Denne hjemsendte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx