Af - 30/04-15 11:16

Fitness-typernes svar på 'Ice Bucket Challenge': Er du stærk nok?Fitness-typernes svar på 'Ice Bucket Challenge': Er du stærk nok?

En ny fitness-dille spreder sig på de sociale medier, men den er ikke så nem.

Bildstrecke im Grossformat »

Drop planken. Drop pullups og chinups. Det hotteste blærerøvstrick i fitnessbranchen netop nu er det ikoniske menneskeflag.

Angiveligt er det David Jackson, der har gjort 'human flag' til fitnessfolkets svar på 'Ice Bucket Challenge'. David Jackson er personlig træner og tidligere rugby-spiller, og da han lagde dette billede på sin Facebook, begyndte dillen at sprede sig.

Foto: Privatfoto

Men før du beslutter dig for at give dig i kast med udfordringen, så vær opmærksom på at magasinet Men's Fitness kalder flaget for 'Loch Ness-uhyret inden for træning'.

Power Girl: Anette stiller op til bikini fitness efter alvorlig kræftsygdom
Power Girl: Anette stiller op til bikini fitness efter alvorlig kræftsygdom

- Det tog mig tre måneder at lære den til perfektion, siger Jackson til Nottingham Post.

Mette advarer unge piger om bikini-fitness: - De bliver knækket af det
Mette advarer unge piger om bikini-fitness: - De bliver knækket af det

David Jackson må siges at have nogle fysiske forudsætninger, som er de færreste forundt - alligevel holder han den ikke længe.

- Jeg kan nu holde den i omkring 10 sekunder - lige netop nok til, at jeg kan få taget et billede. Verdensrekorden er vist lidt mere end halvandet minut, fortsætter han.


Selvfølgelig kræver menneskeflaget masser af råstyrke, men det vigtigste er faktisk teknikken, som det kan ses i videoen herunder:


Kan du lave 'Human Flag'? Send din video eller billede til lse@mx.dk.

Som sagt har dillen spredt sig til de sociale medier, som du kan se herunder:

Meeeeeeeeen, det går ikke altid så godt. Som du kan se i eksemplerne herunder, kan det nemt komme til at gøre nas, hvis ikke styrke og teknik sidder lige i skabet:LÆS OGSÅ: Elins træning blev forstyrret af porno - som hun ikke kunne slukke for

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx