Af Katrine Frederikke Wandrup - 20/09-17 10:23

Blev jagtet af Twitter: Nazist tævet på åben gadeBlev jagtet af Twitter: Nazist tævet på åben gade

Der er nærmest ingen grænser for, hvad man kan på de sociale medier, hvilket blev bevist søndag, hvor en række Twitter-brugere fandt og tævede en nazist i Seattle, USA.

storybild

Den svastika-klædte mand få sekunder før, han bliver slået ud. (Billede: Twitter)

Et billede af en svastika-klædt mand blev delt på Twitter, og kort efter florerede billeder af selvsamme mand, som blev tævet i Seattle, USA, søndag.

Det hele startede med Twitter-brugeren Bigotbasher, som delte et billede af en mand med en sort læderjakke, solbriller og et svastika-bånd om overarmen, skriver NYMag.

Kort efter delte brugeren et nyt tweet af en sms, hvor der stod: 'Hej, jeg føler, det her er det eneste, jeg kan gøre, og siden du kender en masse lokale anarkister, (så vil jeg fortælle, red.), der er en nazist i Seattle lige nu med et svastika på sin arm, som råber folk op i ansigtet. (…) Så hvis du kender nogen i området, som har lyst til at give ham tæv… Han sagde for resten, han er bevæbnet.'

Blot 20 minutter senere delte selv samme bruger et billede af et facebookopslag, som viste et billede af den svastikaklædte mand liggende på jorden med en tilhørende tekst: 'Jeg har lige set en nazist blive slået ud.'

Perioden fra det første tweet til det sidste er blot 90 minutter.

Senere er en video af episoden også dukket op, som viser den nazistklædte mand få et knytnæve i ansigtet, som slår ham ud.

Politiet ankom kort efter til stedet, men manden ønskede ikke at anmelde sin angriber, og kort efter tog han armbåndet af og forsvandt fra stedet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Forsker om snorken: Mænd snorker mest...
bt.dk
Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx