Af MADS DEGN - 20/06-17 11:19

Tv-stjernes kjole vækker vild forargelse: - Fuldstændig upassende til et familieprogramTv-stjernes kjole vækker vild forargelse: - Fuldstændig upassende til et familieprogram

46-årige Amanda Holden, dommer i det engelske underholdningsprogram ’Britain’s Got Talent’, har ifølge flere seere overskredet grænserne for, hvor afklædt man kan tillade sig at optræde på direkte TV.

storybild

(Billede: Andrew Cowie)

Det skriver The Telegraph.

Faktisk er flere seere så forargede over den engelske TV-stjernes valg af tøj i forbindelse med tre udseendelser af talentshowet, at de har anmeldt hende for at optræde upassende.

I alt har 683 personer klaget til Ofcom, Storbritanniens pendant til Pressenævnet, størstedelen af dem over Amanda Holdens tøjvalg. Og det er især en kjole fra Coco Chanel, der har fået dem op i det røde felt - den afslører det meste af hendes mave og barm, ligesom det meste af hendes ryg er blottet.

Se billedet her:


Også på Twitter langer flere seere ud efter Amanda Holden.

’Undskyld mig frøken Holden, men er du klar over, at børn ser dette show??? Vær venlig at tage noget tøj på, hvis du skal på TV,’ skriver Rose.

’Skam dig. Jeg forventede ikke, at en som dig med et godt hoved ville svigte mig. Så trist,’ skriver Gabriel Mfon Ekanem.

’Fuldstændig upassende til et familieprogram,’ skriver Christian Horne.

’Unge mennesker, denne kjole sender et forkert signal, hvilket er en skam. Normalt har du ellers god stil. Ikke i dag,’ skriver Angela.

Selvom Ofcom medgiver, at kjolen kan virke stødende, oplyser de, at den ikke vil få yderligere konsekvenser for Amanda Holden.

”Selvom noget af tøjet kan virke afslørende, vurderer vi, at det ikke var upassende, og at det ikke har skadet størstedelen af seerne,” siger en talsmand for Ofcom.


Theresa deltager i nyt tv-program for at blive gravid: Derfor gør hun det
Theresa deltager i nyt tv-program for at blive gravid: Derfor gør hun det

Tv-seere fik overraskelse i morges: Derfor var der ikke 'Go' morgen Danmark'
Tv-seere fik overraskelse i morges: Derfor var der ikke 'Go' morgen Danmark'

TV: Her redder heltemodig betjent tørstig hund fra druknedøden
TV: Her redder heltemodig betjent tørstig hund fra druknedøden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx