Af - 08/01-15 19:32

Denne stang er røv-nødvendigDenne stang er røv-nødvendig

Har du altid drømt om at tage bedre billeder af din bagdel? Måske ikke, men nu skulle et amerikansk firma være klar med en stang, der kan hjælpe med den svære vinkel

storybild

Vi vænnede os så småt til konceptet selfie-stang i 2014, men skal man tro et amerikansk firma, bliver 2015 året, hvor Belfiestangen gør sit indtog.

En anordning, der kan hjælpe dig med at tage bedre billeder af din numse.

Ny trend: Sådan laver du en 'donut selfie'
Ny trend: Sådan laver du en 'donut selfie'

Ifølge firmaet bag, består Belfiestangen af en lang og justerbar arm med en krog i enden, hvor telefonen kan fastgøres.

I den anden ende af stangen sidder der en Bluetooth-knap, der kan synkroniseres med telefonens kamera, og Belfiestangen skulle understøtte både Android, Windows og Apple.

Viralt hit: Det kan tage LANG tid at tage den perfekte selfie
Viralt hit: Det kan tage LANG tid at tage den perfekte selfie

Firmaet reklamerer på deres hjemmeside med, at stangen kan hjælpe dig med at fotografere din ryg og bagdel i den perfekte vinkel uden at bruge et spejl, og når telefonen er monteret på stangen, skulle du have rig mulighed for at dreje den i alle tænkelige vinkler, så du kan få massevis af billeder af din bagdel.

Hvad du skal bruge dine bagdelselfies - eller belfies - til, fortæller firmaet ikke, men de påstår i hvert at have løsningen, hvis du går og savner gode billeder af din numse.

Hun elsker sin selfie-stang
Hun elsker sin selfie-stang

Det er det amerikanske firma on.com, der står bag stangen, og de melder på deres hjemmeside, at Belfie-stangen er udsolgt, men at den vil komme på markedet igen senere i år.

Belfie-stangen koster cirka 500 kroner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx