Af Mads Brandsen - 07/11-17 17:01

Kvinde kiggede i sin mands telefon: Det endte med, at flyet måtte nødlandeKvinde kiggede i sin mands telefon: Det endte med, at flyet måtte nødlande

Hun var IKKE tilfreds med det, hun opdagede.

storybild

Arkivfoto (Billede: Regis Duvignau)

En flypassager, der snagede i sin mands telefon og opdagede, at han havde en affære, skabte sådan et postyr, at flyet endte med at nødlande.

Det skriver The Times of India.

Den iranske kvinde, som søndag var sammen med sin mand og deres barn ombord på en Qatar Airways-flyvning fra Doha til Bali, låste sin sovende mands telefon op ved at placere hans finger på hjem-knappen og fandt her beviser for, at han var hende utro.

Efter opdagelsen, indledte kvinden, der angiveligt havde drukket alkohol, et skænderi med manden og 'optrådte upassende', da personalet forsøgte at dæmpe gemytterne.

Kaptajnen besluttede derfor at sikkerhedslande i Chennai i Indien, hvor familien blev sat af flyet, hvorefter flyet fortsatte rejsen til Bali. Familien fløj siden hen til Kuala Lumpur og derfra videre til Doha.

De indiske myndigheder bekræfter hændelsesforløbet, mens Qatar Airways ikke ønsker at kommentere sagen med henvisning til passagerernes privatliv.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Bror til fransk politihelt: Han...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx