Af David Andersen - 24/07-17 15:22

Vanvids-ulykke ryster USA - dræber sin søster og livestreamer liget: 'Jeg er da ligeglad'Vanvids-ulykke ryster USA - dræber sin søster og livestreamer liget: 'Jeg er da ligeglad'

18-årig anholdt efter hun iskoldt filmede sin døde, 14-årige lillesøster, og streamede det live på Instagram, efter bilulykke.

storybild

VI SKAL ADVARE OM EKSTREMT UBEHAGELIGE BILLEDER, HVIS DU FØLGER LINKET I ARTIKLEN!

Myndigheder og indbyggere i Californien er i chok, efter en teenager fredag kørte sin 14-årige lillesøster i døden, og optog det hele live på Instagram.

18-årige Obdulia Sanchez er anholdt og sigtet for sprit- og narkokørsel, efter hun fredag kørte galt i en soloulykke i Los Banos, Californien, med to mindreårige på bagsædet uden sikkerhesdseler.

Hendes 14-årige lillesøter Jacqueline Sanchez blev slynget ud af bilen og døde på stedet. Det ser man på den livestream, som Obdulia optog, og som hun ikke stoppede, da hun indså, at hendes lillesøster var omkommet.

I stedet valgte hun at henvende sig til seerne og lave en god video ud af tragedien.

»Jeg dræbte min søster, men jeg er ligeglad. Jeg dræbte min søster. Jeg ved, jeg skal i fængsel, men jeg er ligeglad. Undskyld, skat«, hører man hende bl.a. sige på optagelsen.

Politiet bekræfter hændelsesforløbet over for ABC news, og det samme gør familien til de to piger. De oplyser desuden, at Jacqueline skulle have holdt sin 15-års fødselsdag søndag.

Den tredje pige i bilen, en 14-årig, er indlagt med svære kvæstelser, skriver ABC.Videoen af dødsulykken kan ses her, men vi skal advare om ekstremt ubehagelige billeder.

Videoen får stor opmærksomhed op internettet, hvor der florerer en del had mod den 18-årige storesøster for hendes tilsyneladende kolde reaktion på lillesøsterens død.

Nogle ser det som en syg tendens på unge menneskers sult efter likes og opmærksomhed på nettet. Andre mener, hendes opførsel skyldes en kombination af chok og påvirkning af hårde stoffer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Ny minister overhaler V-top: Er han...
bt.dk
Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx