Af - 18/09-13 14:11

Facebook undskylder død kvinde i dating-annonceFacebook undskylder død kvinde i dating-annonce

17-årig pige, der begik selvmord efter internet-mobning i april i år, har optrådt i en dating-reklame på Facebook.

storybild

Flere hundrede mennesker mødtes for at minde Rehtaeh Parsons den 11. april i år, efter at hun havde gjort sit eget liv forbi. Her fem måneder senere er hendes billede blevet brugt i en dating-reklame på Facebook. (Billede: Polfoto/AP/Andrew Vaughan)

Den 17-årige canadier Rehtaeh Parsons tog i april måned i år sit eget liv, angiveligt på grund af grov internetmobning. Alligevel optrådte hun indtil for nylig i en dating-annonce på det sociale netværk Facebook.

- Det er en grov krænkelse af vores politikker, og vi har fjernet annoncen og slettet annoncørens konto permanent, oplyser en talsmand for Facebook til BBC.

LÆS OGSÅ: Teenager begik selvmord efter gruppevoldtægt

Parsons' mor har fortalt, at den unge pige begik selvmord, fordi et billede af fire drenge, der voldtog hende, angiveligt cirkulerede på nettet.

- Fyre, hun ikke kendte, begyndte at skrive sms'er og Facebook-beskeder, hvor de spurgte, om hun ikke ville have sex med dem, siden hun havde haft sex med deres venner, fortalte moderen til CBC News tilbage i april.

LÆS OGSÅ: Teenager begik selvmord efter gruppevoldtægt

Hun hævder endvidere, at datteren var fuld efter en fest, da fire unge mænd voldtog hende. To 18-årige er i øjeblikket anklaget for børnepornografi i forbindelse med sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Inger Støjberg, jeg har lige løbet...
bt.dk
Froome lod sig ikke overrumple:...
bt.dk
De små hyldede Frederik: Men deres...
bt.dk
Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx