Af Niels Pedersen - 07/11-17 21:45

Skuespiller viser sin 34 år yngre kæreste frem - og nettet er rødglødendeSkuespiller viser sin 34 år yngre kæreste frem - og nettet er rødglødende

En indisk skuespiller har delt et foto, hvor han poserer med sin 34 år yngre kæreste.

storybild

Den 52-årige indiske skuespiller Milind Usha Somans feriefoto sammen med sin 18-årige kæreste er blevet genstand for en rødglødende debat på de sociale medier.

Kærlighed har ingen alder, siger man. Men er det nu også helt rigtigt?

Det er der en rødglødende debat om netop nu på de sociale medier. Baggrunden er denne selfie, som den 52-årige indiske skuespiller Milind Usha Soman lagde på sin Instagram-profil i lørdags under en ferie i norske Tromsø sammen med sin 18-årige kæreste Ankita Konwar, skriver New York Post.

Og lad det være sagt med det samme; folk er rygende uenige. Nogle mener, at aldersforskellen på 34 år er på grænsen til pædofili, mens andre påpeger, at der intet ulovligt er ved forholdet og roser Milind Usha Soman for at følge sit hjerte.

'Lige så meget som jeg beundrer dig for alt, hvad du har opnået og gjort, kan jeg ikke begribe, at du er sammen med en, der end ikke er halvt så gammel som dig selv. Dem, der siger, at alderen ikke betyder noget, burde benytte samme logik om børneægteskaber. Det er sådan, pædofili bliver normaliseret og accepteret. Du har ret til at vælge, som du gør, men det samme gælder en landsbyboer på 50 år, som ønsker at gifte sig med en 16-årig 'kumari' (nepalesisk ord for 'gudinde', som også bruges om børnebrude, red.). Men det gør det ikke rigtigt,' skriver en bruger i en kommentar under Milind Usha Somans billede.

'Kærlighed kender ikke til aldersbegrænsninger,' skriver en anden.

Også på Twitter bliver forholdet mellem den indiske skuespiller og den 34 år yngre stewardesse debatteret ivrigt. Også her går bølgerne højt.

'Jeg er blevet så inspireret af Milind Somans historie. Og jeg venter på, at min kæreste kan blive født, hvornår det skal være,' skriver en bruger med en sydende sarkasme.

Andre mener, at den 52-årige skuespillers kritikere har ondt i en vis legmesdel.

'Hvis I har brug for flere grunde til at finde ud af, hvorfor en 18-årig er vildt forelsket i Milind Soman, så behøver du ikke lede længere. Slå den!,' skriver en kvindelig bruger, som poster et par billeder af Milind Somans særdeles veltrænede krop.

'Milind Soman gør alt det, i sine 50'ere, som jeg ikke kunne i starten af 20'erne. Løber maraton. Har en perfekt krop. Dater en 18-årig,' skriver en nok lettere misundelig mandelig bruger.

Men også på Twitter er der dem, som finder den store aldersforskel afskyvækkende.

'Alle de idioter som forsvarer Milind Soman - forestil jer, at det var jeres datter. Lovligt, ulovligt, over eller under den seksuelle lavalder - ville I stadig bifalde det?,' spørger brugeren.

Milind Usha Soman og Ankita Konwar har været kærester i fire måneder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chokfyring i Superligaen: Fyrer...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx