Af Lars Dinesen - 17/09-17 17:04

Vildt billede af golfspillere under skovbrand gået viralt: Spillede, mens ilden rasede i baggrundenVildt billede af golfspillere under skovbrand gået viralt: Spillede, mens ilden rasede i baggrunden

'Jeg håber, at ilden omringer alle de, der ikke har stoppet skjorten ned i bukserne.'

storybild

Eagle Creek wildfire burns as golfers play at the Beacon Rock Golf Course in North Bonneville, Washington, U.S. on September 4, 2017. Picture taken on September 4, 2017. REUTERS/Kristi McCluer. (Foto: STRINGER/Scanpix 2017) (Billede: STRINGER)

Dramatiske billeder fra en golbane i den amerikanske golfklub Beacon Rock Golf Course i byen North Bonneville i staten Washington har spredt sig som en steppebrand, så at sige, på de sociale medier Reddit og Facebook.

Billedet af golfspillerne blev taget af en fotograf, der tilfældigvis kom forbi de køllesvingende spillere på grønsværen.

»Det var et helt surrealistisk syn,« siger Kristie McCluer ifølge Inverse. Hun forklarer også, at der var en flod imellem golfspillerne og flammerne, selv om det ikke er til at se på hendes billeder.

Efterfølgende er billedet blandt andet blevet delt på golfklubbens facebook-side, mens en tråd på forumsiden reddit, der har fået 54,4 tusind såkaldte 'upvotes.'

Fotoet er dog også faldet en del for brystet, og flere kommentatorer mener, at billederne af de velstillede på golfbanen er inkarnationen af et USA, hvor der er himmelvid forskel på rig og fattig.

'Jeg håber, at ilden omringer alle de, der ikke har stoppet skjorten ned i bukserne,' skriver en bruger.

Søndag aften har beredskabet, der blandt andet tæller 900 brandfolk, kun formået at inddæmme en lille tredjedel af ilden. Infernoet er opkaldt efter Eagle Creek, hvor politiet mener, at en teenager har leget med fyrværkeri og er kommet til at begynde flammehavet, der nu har raseret 184.451.669 kvadratmeter, eller hvad der svarer til knap 26.000 fodboldbaner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Silas Holst om forhold til...
bt.dk
Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke...
bt.dk
Advarer USA og Kina: I ender med at...
bt.dk
17-årig kæmper for sit liv efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx