Af - 06/10-14 06:39

Eventyrer reddet: Ville løbe 1.600 kilometer gennem Bermuda-trekantenEventyrer reddet: Ville løbe 1.600 kilometer gennem Bermuda-trekanten

I en plastikanordning, der mest af alt minder om et hamsterhjul, forsøgte den iranske aktivist Reza Baluchi at løbe igennem Bermuda-trekanten. Efter at have tilbagelagt 110 kilometer måtte han dog give op.

storybild

Allerede i onsdags (billedet) opsøgte de amerikanske kystvagter for første gang Reza Baluchi. Her afviste han dog, at stoppe sin rejse. (Billede: U.S. Coast Guard/Associated Press)

Den amerikanske kystvagt måtte lørdag morgen på en yderst usædvanlig opgave, da en mand i et oppusteligt hamsterhjul kom i problemer cirka 110 kilometer ud for Floridas kyst. Det skriver britiske The Independent.

Nyfødt baby skyllet ud i toilet: Måtte skæres ud
Nyfødt baby skyllet ud i toilet: Måtte skæres ud

Kystvagten fandt hurtigt den bizarre 'paddle bubble', og manden inde i den, den iranskfødte eventyrer Reza Baluchi, viste sig at være relativt uskadt.

Reza Baluchi har flere gange gjort sig bemærket som en moderne Forrest Gump. Hans mål er at løbe igennem alle verdens lande for at samle penge ind til velgørende formål.

Han er den heldigste cyklist i verden: Har den vildeste skytsengel
Han er den heldigste cyklist i verden: Har den vildeste skytsengel

I sin iøjnefaldende anordning havde han tænkt sig at 'løbe' på vandet fra Florida til Bermuda. En distance på omkring 1.600 kilometer.

Alt sammen for at 'samle penge ind til børn i nød' og for at 'inspirere de personer, der har mistet håbet for en bedre fremtid', som Reza Baluchi skrev på sin hjemmeside inden begyndelsen på sørejsen.

Allerede efter kort tid på havet opstod der dog problemer for Reza Baluchi. Onsdag blev han mødt af den amerikanske kystvagt. De fandt ham omtåget, og han spurgte, hvilken retning Bermuda lå i.

Her sker retfærdigheden fyldest for vanvidsbilist
Her sker retfærdigheden fyldest for vanvidsbilist

På trods af kystvagtens advarsler holdt Reza Baluchi dog fast i, at han ville fortsætte sin rejse på havet. Og efter at have sikret sig, at den amerikanske statsborger havde både vand og mad, lod de – med bange anelser - Reza Baluchi løbe videre.

Og bekymringerne viste sig at være på sin plads. Lørdag var eventyreren nemlig blevet så dehydreret og udmattet, at han selv kontaktede kystvagten for at blive reddet.

12-årig dreng angrebet af alligator: Vinder kampen
12-årig dreng angrebet af alligator: Vinder kampen

Ifølge forskellige amerikanske medier slipper Reza Baluchi fra den barske tur på havet uden mén. Det er uvist, om han har tænkt sig at genoptage rejse gennem Bermuda-trekanten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ståle frygter Europa-nedsmeltning:...
bt.dk
Hæderskronet dansk firma har...
bt.dk
Casper endte med at være afhængig af...
bt.dk
Danske Lisbeth løsladt i Brasilien
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx