Af - 15/09-15 12:10; Opdateret: 15/09-15 12:37

Aldrig mere edderkopper: Er dette løsningen for alle edderkoppe-hadere?Aldrig mere edderkopper: Er dette løsningen for alle edderkoppe-hadere?

Et amerikansk firma har lavet et skur, som både er uigennemtrængeligt for edderkopper og samtidig skræmmer dem væk.

Bildstrecke im Grossformat »

Hader du også at gå ud i skuret eller ned i kælderen, så har en amerikansk virksomhed løsningen: Verdens første edderkoppefrie-bygning. Det skriver The Telegraph.

Det edderkoppefrie 'skur' er specialdesignet af Tiger Sheds til at holde edderkopper ude. Udviklerne er kommet op med mange forskellige anordninger, som skal holde edderkopper ude og væk. Og ikke nok med det, bliver det heller ikke klistret ind i edderkoppespind. Måske er der nogle af firmaet (dyre) bygningsteknikker, som du kan overføre til dit eget hjem.

- Vi havde mange forespørgsler på et edderkoppefrit-skur fra folk, som er for bange for at gå ud i udehuse, fordi edderkopperne ligger på lur, siger Tiger Sheds talsperson Hannah Moore.

TV: Kæmpe-invasion af edderkoppe indtager varehus
TV: Kæmpe-invasion af edderkoppe indtager varehus

I stedet for revner og sprækker i hjørner, har designerne snedigt brugt silikone-forseglede samlinger. De luftige huller, hvor edderkopperne let kan komme igennem, er helt dækket til i den nye bygning, og derfor garanterer virksomheden, at edderkopper ikke selv kan trænge ind i bygningen.

- Vi vil gerne hjælpe disse mennesker og gøre dem føler sig trygge nok til at gå ind i deres skure igen. Vi er overbeviste om det vil holde edderkopper ud, siger HannahMoore.

Vinduerne er på samme måde designet til at holde de ottebenede ude. Interiøret er foret med 'edderkop-frastødende' papir, som skal afskrække krybet.

I galleriet over artiklen kan du få et indblik i, hvordan virksomheden har designet den edderkoppefrie bygning.

LÆS OGSÅ: Dør edderkopper af at blive støvsuget? Få svar her!

LÆS OGSÅ: McDonald's-kunde: Der var klamt 'tilbehør' i burger

LÆS OGSÅ: Det er sundt at have edderkopper i dit hjem

LÆS OGSÅ: Forsker: Her er forklaringen på mystisk rum-krabbe

LÆS OGSÅ: TV: Du vil sandsynligvis fortryde, at du ser denne video

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx