Af Simone Augusta Lundt - 18/07-17 11:31

Sarahs bryllup til 195.000 blev aflyst ugen før: Så fik hun en god idéSarahs bryllup til 195.000 blev aflyst ugen før: Så fik hun en god idé

Brylluppet havde været planlagt i over to år og kostede næsten 200.000. Men parret Sarah Cummins og Logan Araujo begge på 25 år aflyste brylluppet ugen før den store dag. Tilbage stod de med mad, kjoler, jakkesæt, bryllupskage og vidste ikke hvad de skulle stille op.

storybild

Modelfoto.

Sarah Cummins fik dog en god idé, istedet for at tilbringe dagen med en pakke kleenex og en bøtte is, ville hun invitere hjemløse veteraner til det aflyste bryllup, skriver Indystar.

»For mig var det en mulighed for at lade de her mennesker vide, at de fortjener at være et sted som dette, ligeså meget som alle andre gør,« fortæller Cummins.

Veteranerne mødte op i jakkesæt, som de havde fået til anledningen af en skrædder, også kvinderne havde taget deres fineste tøj på. Festen lignede fuldkommen det bryllup, som parret havde planlagt, det var bare uden bruddeparrets vielse og de oprindelige gæster.

En af de nye gæster Erik Jensen fortæller, at han er meget taknemmelig for at få lov at være en del af arrangementet.

»Det er bare virkelig en god mulighed for os, der skulle have været en stor tragedie i hendes liv. Det er en god lejlighed til at sprede kærlighed. At være hjemløs er et stort tab for alle de her mennesker. Det her er bare en virkelig god ting at gøre,« siger Erik Jensen, der har været en del af hjemløse organisationen i fem måneder.

Mens gæsterne nød godt af mad og drikke, spillede DJ'en som var bestilt imens, der blev festet.

Efter velgørenhedsfesten skal Sarah Cummins på bryllupsrejse, men fordi hun ikke er blevet gift, tager hun af sted med sin mor til Den Dominikanske Republik.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forskere bag kæmpe studie: Det her er...
bt.dk
'Skyldige' Ramos om Salah-skade:...
bt.dk
Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx