Af - 04/01-15 14:04

Blev prins Andrew filmet i pædofile orgier?Blev prins Andrew filmet i pædofile orgier?

Prins Andrew er måske blevet filmet, mens han havde betalingssex med mindreårig, som siger, at hun blev holdt som sexslave for rige pædofile – heriblandt for prins Andrew.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

I 2008 blev prins Andrews gode ven rigmanden Jeffrey Epstein dømt for at udleje en mindreårig til prostitution.

Nu bliver den 61-årige Epstein mistænkt for at have filmet sine pædofile gæsters orgier med teenagere på sin private ø i Bahamas.

Det sker, efter den amerikanske kvinde Virginia Roberts sammen med andre kvinder nu kræver, at retssagen mod Jeffrey Epstein går om. Det skriver flere britiske medier.

Virginia Roberts fortæller i dag til The Daily Mirror, at de havde sex i Epsteins hus i det Caribiske hav, hans lejlighed i New York samt i London, og at prinsen slikkede hendes tæer, da de var i bad.

Du kan se billeder af den nu 29-årige Roberts og prinsen sammen HER!

Ifølge Virginia Roberts udtalelser til amerikansk og britisk presse blev hun efter det tredje og sidste møde med prinsen, som endte i et sexorgie, betalt 100.000 kroner i kontanter af Epstein, som hun siger benyttede skjulte kameraer til optagelserne, som han senere brugte til at afpresse sine gæster med, hvis han mente, at det blev nødvendigt.

Kvinde udpeger engelsk prins i sexslave-sag
Kvinde udpeger engelsk prins i sexslave-sag

De intime detaljer er kommet frem efter, at Virginia Roberts to andre piger har lagt sag an mod staten Florida, som de mener, snød dem i 2008, hvor staten lod Epstein, - som tæller blandt andre Bill Clinton og Kevin Spacey og en række andre internationalt berømte mænd blandt sine gæster - slippe for billigt ved 'kun' at sigte ham for prostitution i stedet for for sexslaveri og pædofili, som har mindst 10 år højere straf.

Virgina Roberts, som politiet kalder for 'Jane Doe 3', siger intet om, hvorvidt at prinsen var vidende om, at hun var Epsteins mindreårige sexslave.

Og selv om Virginia Roberts og prins Andrew er blevet fotograferet sammen til en fest i New York benægter det britiske hof en hver forbindelse mellem prinsen og Virginia Roberts:

- Vi vil gerne understrege, at hoffet på det kraftigste benægter,at prinsen har haft nogen former for seksuel kontakt eller relation til Virginia Roberts. Anklagerne er falske og uden grund i virkeligheden, lyder det i en pressemeddelse.

At prins Andrew måske er i risiko for at være blevet filmet af skjulte kameraer fremgår af amerikanske retspapirer i forbindelse med politiets oprindelige efterforskning i 2008 af Epstein.

Under efterforskningen fandt politiet stakkevis af fotos fra orgierne på Epsteins computer ifølge britiske medier.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx