Af - 10/12-15 11:57; Opdateret: 10/12-15 16:09

Spotify: Snart kan du ikke lytte til alt musik gratisSpotify: Snart kan du ikke lytte til alt musik gratis

Spotify er angiveligt ved at lukke ned for dele af deres gratis musikservice.

storybild

(Billede: PR)

Mange nyder godt af Spotifys muligheder for at lytte til alt tjenestens musik gratis - kun forstyrret af reklamer. Men det kan ifølge Wall Street Journal snart være slut.

Efter flere kunstnere, heriblandt specielt Taylor Swift, offentligt har været i fejde med Spotify, ligner det, at musiktjenesten nu må give sig. De har ifølge Wall Street Journal fortalt adskillige produktions direktører i musikbranchen, at de vil åbne muligheden for, at musik kun skal være tilgængelig for abonnenter.

Spotify afslører: Her er årets største hits
Spotify afslører: Her er årets største hits

Dog forsikrer Spotifys Global Head Of Communications And Public Policy Jonathan Prince, at tjenesten langt fra bliver en udelukkende betalt service.

- Vi er 100 procent engageret i vores model, fordi vi tror på, at en gratis, reklame-støttet platform kombineret med en robust premium adgang er den bedste måde at levere musik til fans og skabe værdi for kunstnere og sangskrivere og få brancehn til at gro, siger han i en udmelding.

I dag kommer Adeles nye album: Derfor kan du ikke streame det
I dag kommer Adeles nye album: Derfor kan du ikke streame det

I forbindelse med de nye omtalte muligheder for at lukke for dele af musikken, og eksempelvis lade kunstnere udgive album kun til premium-brugerne, siger han:

- Vi udforskede en masse promotion muligheder for det nye Coldplay Album og besluttede endeligt, sammen med ledelsen, at Coldplay og deres fans ville være bedst tjent med det fulde album på både ratis og premium-platform denne fredag.

LÆS OGSÅ: KÆMPE COMEBACK: Derfor ejer Adele resten af 2015

LÆS OGSÅ: Ny update: Nu kan du nemt dele din yndlingsmusik på Facebook

LÆS OGSÅ: Her er den bedste sang at vågne til

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx