Af - 24/12-16 15:11; Opdateret: 24/12-16 15:23

To unge mænd gik bersærk på bondegård: Tæskede og voldtog en grisTo unge mænd gik bersærk på bondegård: Tæskede og voldtog en gris

To unge australske mænd er blevet sigtet for et brutalt sex-overfald på en gris.

storybild

Gårdejer Robyn Frabcis er i dyb chok, efter at hendes elskede hungris Polly blev brutalt mishandlet og voldtaget. (Billede: Facebook)

En chokerende dyremishandlings-sag har set dagens lys i den australske delstat New South Wales.

Her er to unge mænd på henholdsvis 20 og 22 år blevet sigtet for at trænge ind på en dyrefarm og begå en brutal voldtægt af en hungris i den lille by Nimbin.

Det skriver en række australske medier - herunder Gold Coast Bulletin.

Ejeren af farmen Robyn Francis alarmerede politiet, da hun dagen efter fandt sin 11 år gamle hungris Polly voldtaget og stærk forlsået i dens svinesti.

- Det her er ikke hvilken som helst gris. Polly elsker mennesker og er utrolig venlig, tillidsfuld og yndig. Vi er helt ødelagte og kæmper for at komme os over, hvad der er sket, skriver Robyn Francis i et opslag på Facebook.

Billede af Polly efter voldtægten.

Udover den chokerende dyrevoldtægt, er de to unge gerningsmænd desuden blevet sigtet for at have toutureret 12 af Robyn Francis høns til døde.

Også hos politiet er man dybt rystet over sagen, som har sendt chokbølger gennem det lille lokalsamfund.

- Gudskelov har jeg aldrig set noget lignende. Det her er en alvorlig sigtelse, siger efterforskningsleder Cameron Lindsay ifølge ABC.

De to mistænkte gerningsmænd er blevet fængslet frem til den 17. januar. De er begge blevet nægtet løsladelse mod kaution.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen manglede fart - ligner...
bt.dk
Khloé Kardashian: Dét har overrasket...
bt.dk
DMI bekræfter rekord: Aldrig før har...
bt.dk
Skuespiller kendt fra DR-satsning...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx