Af - 14/11-15 19:21; Opdateret: 14/11-15 21:07

Statsanklager hæver tabstal: 129 døde - 352 sårede - 99 i livsfareStatsanklager hæver tabstal: 129 døde - 352 sårede - 99 i livsfare

Statsanklageren i Frankrig opjusterer tallet for de omkomne efter fredagens terrorangreb.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

129 døde - 352 sårede - 99 i livsfare. Desuden er syv terrorister døde. Det er den seneste opgørelse fra den franske statsanklager, der lørdag aften hæver antallet af ofre.

Det oplyser nyhedsbureauet AP og Euronews.

Den franske anklager, der står for efterforskningen af fredagens angreb i Paris, siger, at en af angriberne på forhånd var kendt af de franske myndigheder.

Flere anholdte i Belgien efter Paris-angreb
Flere anholdte i Belgien efter Paris-angreb

Anklageren siger på et pressemøde ifølge Reuters også, at angriberne tilsyneladende har været delt op i tre hold, og at en person, der lejede en bil anvendt ved angrebene blev stoppet nær den fransk-belgiske grænse.

Landstrænerne vidste besked om terror - men tiede over for spillerne
Landstrænerne vidste besked om terror - men tiede over for spillerne

Opdateres.


LÆS OGSÅ: Dansk politi skærper opmærksomheden efter angreb i Paris

LÆS OGSÅ: Selvmordsbomber fra Paris kan være syrisk flygtning

LÆS OGSÅ: Fransk topkilde: Attentater kan ikke bremse klimatopmøde

LÆS OGSÅ: Politi pågriber bevæbnet franskmand i London-lufthavn

LÆS OGSÅ: Facebook efter terror i Paris: Sådan skifter du profilbillede

LÆS OGSÅ: Frankrig: Fem dræbt i togulykke

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx